TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan büyük beden yarışmacıların katıldığı moda programı hız kesmeden devam ediyor. Yarışmaya en son dahil olan Büşra Koçak’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, kilosu, yaşı ve boyu merak ediliyor. Doya Doya Moda Büşra Koçak kimdir, nereli? Doya Doya Moda Büşra kaç kilo, boyu kaç? Doya Doya Moda Büşra kaç yaşında? Sorularının yanıtı bulundu. Jüri üyeleri arasında Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez olan, büyük bedene sahip ve kilolu 7 kadının yer aldığı yarışmada her hafta eleme heyecanı devam ediyor. Altın kolyeye sahip olmak yarışan 7 yarışmacı denedikleri farklı kombin ve stillerle jüri üyelerinin gözüne girmeye çalışıyor. Yarışmada henüz yeni olan ancak iddialı açıklamaları ile dikkat çeken Büşra Koçak’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA BÜŞRA KOÇAK KİMDİR?

TV8’in sevilen yarışma programı olan Doya Doya Moda programında yarışan Büşra Koçak 1996 doğumludur. Programa İstanbul Kartal’dan katıldığını söyleyen Büşra Koçak iş sağlığı güvenliği uzmanı olduğunu, son 1 yıldır güzellik sektöründe çalıştığını söyledi.

DOYA DOYA MODA BÜŞRA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Büşra Koçak İstanbulludur. Yarışmaya İstanbul’un Kartal ilçesinden katılan Büşra Koçak’ın aslen nereli olduğu hakkında bir detay bulunmuyor.

Büşra Koçak

DOYA DOYA MODA BÜŞRA KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Büşra Koçak 24 yaşındadır. Zayıflama kliniğinde çalıştığını söyleyen Büşra Koçak, Doya Doya Moda yarışmasına farklı kombinleri farklı şekillerde izleyicilere ve yarışmacılara göstermek için katıldığını söylüyor.

DOYA DOYA MODA BÜŞRA KAÇ KİLO?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan büyük beden moda programı olan Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Büşra Koçak 76 kilodur. 42-44 beden olan Büşra Koçak, yarışmacıların daha önce hiç denemedikleri kombinleri kendi üzerinde deneyeceğini ve yarışmadan birinci ayrılacağını dile getiriyor.

Büşra Koçak

DOYA DOYA MODA BÜŞRA’NIN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Büşra Koçak’ın boyu 164 cm’dir. Büşra’nın yarışmada kalıcı olup olmadığı Cuma günü yapılacak yeni elemede belli olacak.