Doya Doya Moda yarışması TV8 ekranlarında devam ediyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Ceren Keskin’in biyografisi merak ediliyor. Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir? Doya Doya Moda Ceren Keskin boy kilo nedir? Doya Doya Moda Veren kaç yaşında? Doya Doya Moda Ceren burcu ne? Sorularının yanıtları aranıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı ve hafta içi her gün yayınlanan programda her hafta bir isim altın kolyeyi kazanırken, bir isim de yarışmaya veda ediyor. Yarışmaya geçtiğimiz haftalarda katılan Ceren Keskin’in hayatı, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu ile yaşı, boyu ve kilosu hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA CEREN KESKİN KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Ceren Keskin 1998 yılında İzmir’de doğdu. İzmir’de büyüyen ve İzmir’de yaşayan Ceren Keskin, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünden mezun oldu ve bu alanda bir süre çalıştı. Gezmeyi ve eğlenmeyi seven biri olan Ceren Keskin, ayrıca ata binmekten de çok hoşlanıyor. Tarzının ve giyiminin güzel olmasından dolayı yarışmaya katıldığını söyleyen yarışmacı, diğer yarışmacıların tarzının ve süresinin dolduğunu iddia ediyor.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında?

Ceren Keskin

DOYA DOYA MODA CEREN KESKİN BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ceren Keskin’in boy 178 cm, kilo ise 82’dir. Ceren Keskin 42 bedendir. Girdiği ortamda dikkat çekmeyi sevdiğini söyleyen Ceren Keskin, yarışmada da en çok dikkat çeken isim olduğunu söylüyor. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğinin altını çizen Ceren Keskin, tarzının ve zevkinin onlardan kat kat iyi olduğunu söylüyor.

DOYA DOYA MODA CEREN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Ceren Keskin 22 yaşındadır. Ceren Keskin, giydiği kıyafetleri diğer yarışmacılardan daha iyi taşıyacağını iddia ediyor. Yarışmanın hakkını tek veren ismin Özde Karacan olduğunu söyleyen Ceren Keskin, kendisinin de Özde’ye rakip olmaya geldiğini kaydediyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

Ceren Keskin

DOYA DOYA MODA CEREN BURCU NE?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ceren Keskin’in burcu bilinmiyor. Ceren Keskin, Doya Doya Moda yarışmasına katılmak için 8 kilo birden aldığını söylüyor.

Ceren Keskin