TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Ceren Keskin’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, nereli? Doya Doya Moda Ceren Keskin kaç kilo, kaç yaşında? Sorularının yanıtları aranıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı ve modaya dair önemli ipuçlarının paylaşıldığı programda 4 jüri üyesi yarışmacıları puanlıyor. Her hafta bir yarışmacı altın kolyenin sahibi olurken, bir yarışmacı ise programa veda ediyor. İkinci sezonun iddialı isimlerinden olan ve jüri üyelerinden sık sık övgüler alan Ceren Keskin’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş ve boy bilgisi ile kilosu ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA CEREN KESKİN KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ceren Keskin 1998 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü’nde eğitim gördü ve bir süre bu sektörde çalıştı. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seven Ceren Keskin, ayrıca ata binmekten de çok hoşlanıyor. Tarzının ve giyiminin güzel olduğunu söyleyen Ceren Keskin, bu yüzden Doya Doya Moda’ya katılmaya karar verdiğini dile getiriyor. Diğer yarışmacıların tarzının ve sürelerinin dolduğunu söyleyen Ceren Keskin, bu sözlerle iddiasını ortaya koyuyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir, nereli, kaç yaşında, Birben Coşkun kaç kilo, boyu kaç?

Ceren Keskin

DOYA DOYA MODA CEREN KESKİN NERELİ?

Doya Doya Moda Ceren Keskin İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Ceren Keskin, ailesi ile birlikte İzmir’de yaşıyor. Girdiği her ortamda dikkat çekmeyi seven, yarışmada da çok dikkat edilen bir isim olduğunu söyleyen Ceren Keskin, tarzının ve zevkinin diğer yarışmacılardan daha iyi olduğunu, bu yüzden kendisinden korkulması gerektiğini kaydediyor.

DOYA DOYA MODA CEREN KESKİN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Ceren Keskin 22 yaşındadır. Giydiği kıyafetleri diğer yarışmacılardan daha iyi taşıdığını söyleyen Ceren Keskin, tek hedefinin şampiyonluk olduğunu kaydediyor.

Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo, kimdir, boyu kaç, kaç yaşında, babası, annesi kim?

Ceren Keskin

DOYA DOYA MODA CEREN KESKİN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programında yarışan Ceren Keskin 82 kilodur. 178 cm boyunda olan Ceren 42 bedendir. Yarışmadaki tek rakibinin Özde Karacan olduğunu söyleyen Ceren Keskin, yarışmaya katılabilmek için 8 kilo aldığını açıkladı.