Doya Doya Moda ikinci sezon yeni yarışmacılarından olan Elif Nil Elden’in hayatına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, mesleği ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. Programa katıldığı ilk günde diğer yarışmacılarla restleşen Elif Nil Elden, Kimseye benzemediğini, giyim konusunda da kimseden destek almaya ihtiyacı olmadığını söyledi. Diğer yarışmacılarla sözlü tartışmaya giren Elif Nil, kendisinin giyinmeyi bildiğini, bunu bilerek yarışmaya katıldığını dile getirdi. İddialı çıkışı ile dikkatleri üzerine çeken Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısının performansı merakla bekleniyor. "Giyinmek benim için bir sanat. Moda benim için bir sanat. Doya Doya Moda evindeki tek sanatçı benim. Yarışmadaki hiç bir yarışmacının tarzını beğenmiyorum. Ben bir sanatçıyım ve burada sanat yapmak için varım." Sözleri ile iddiasını ortaya koyan Elif Nil Elden, iddialı oluşunun diğer yarışmacıları da korkuttuğunu düşünüyor. Diğer yarışmacıların kendisinden korkması gerektiğini söyleyen yarışmacı, "Ben de olsam benden korkardım" sözleri ile yarışmada kalıcı olacağının sinyallerini veriyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının yeni yarışmacısı Elif Nil Elden’in hayatı, kim, evli mi, kilosu kaç, aslen nereli ve kaç yaşında olduğu ile boy ve meslek bilgisi sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Elif Nil Elden

Doya Doya Moda Elif Nil Elden kimdir?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Elif Nil Elden 1997 doğumludur. Ağrılı olan ve İstanbul’da yaşayan Elif Nil Elden, Altınbaş Üniversitesi Sanat Bölümü’nden mezun oldu. Sanat eğitimine devam etmek isteyen ve İstanbul Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’nde yüksek lisans yapan Elden, kendisini sanatçı olarak tanıtıyor. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ve farklı çalışmaları ile dikkat çeken Elif Nil Elden, verdiği pozlarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Doya Doya Moda Elif Nil Elden nereli?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Elif Nil Elden aslen Ağrılıdır. Elif Nil Elden yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

su baher eski hali fotoğrafları

Doya Doya Moda Elif Nil Elden kaç yaşında?

1997 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Elif Nil Elden 24 yaşındadır.

Doya Doya Moda Elif Nil Elden

Doya Doya Moda Elif Nil Elden kaç kilo?

Doya Doya Moda yarışmacısı Elif Nil Elden 70 kilodur. 7 büyük beden kadın yarışmacısı ve 7 erkek yarışmacının yer aldığı programın yeni isimlerinden olan Elif Nil Elden 42 bedendir.

Doya Doya Moda Elif Nil Elden boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Elif Nil Elden’in boyu 1.75 cm’dir.

gülşah saraçoğlu evli mi sevgilisi kim

Doya Doya Moda Elif Nil Elden mesleği ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Elif Nil Elden’in mesleği sanatçıdır. Elif Nil Elden, resim ve fotoğraf sanatı işi yapıyor.

Doya Doya Moda Elif Nil Elden