Doya Doya Moda All Star yarışmacısı hafta içi her gün TV8 ekranlarında devam ediyor. Programın dikkat çeken isimlerinden olan Emel Başkan’ın hayatına dair detaylar araştırılıyor. Doya Doya Moda Emel Başkan hangi filmde oynadı, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Sorularının yanıtı merak ediliyor. 1990 yılında Konya’da dünyaya gelen ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik ile Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Emel Başkan, doğuştan stil sahibi biri olduğunu kaydediyor.

Rakiplerine şans tanımayan Emel Başkan’ın evli olduğu biliniyor. Eşine dair bilgi bulunmayan Emel Başkan, yarışmanın ilk sezonunda sık sık diplomaları ve sertifikalarından söz etmişti. Diploma ve sertifikaları diğer yarışmacılar tarafından da konuşulmaya başlanmış, bunların gerçek olmadığı iddia edilmiş, Emel Başkan bunun üzerine bu belgeleri jüri üyelerine göstermeyeceğini dile getirmişti.

1.77 cm boyunda ve 85 kilo olan Emel Başkan 46 bedendir. Kendisi hakkında bilgi verirken, uzlaştırmacı, profesyonel emlakçı, özel silahlı güvenlik diploması, dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelere sahip olduğunu söyleyen Emel Başkan’ın annesi mücevher tasarımcısı, babası ise film çevirmenidir. Emel Başkan’ın oynadığı diziler ve filmler ile yaş bilgisi sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Emel Başkan hangi filmde oynadı hangi dizilerde oynadı kaç yaşında?

Doya Doya Moda Emel Başkan kaç yaşında?

1990 doğumlu olan Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Emel Başkan 31 yaşındadır. Diğer yarışmacılar, Emel Başkan’ın 31 yaşında olamayacağını, yaşı konusunda yalan söylediğini iddia ediyor.

Doya Doya Moda Emel Başkan hangi filmde oynadı?

Doya Doya Moda All Star yarışmacıları arasında yer alan Emel Başkan’ın oynadığı film hakkında bir bilgi bulunmuyor. Emel Başkan’ın Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bir dizide rol aldığı biliniyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

Doya Doya Moda Emel Başkan hangi dizilerde oynadı?

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinde oynadı. 6 yıldır evli olan Emel Başkan’ın eşi, büyük bir firmanın depo sevkiyatında çalışıyor.

Doya Doya Moda Emel Başkan hangi filmde oynadı hangi dizilerde oynadı kaç yaşında?

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli