TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında yeni hafta heyecanı bugün itibarıyla başladı. Yarışmacıların jürilerden en yüksek puanı almak için mücadele ettiği yarışmada sık sık gergin anlar da yaşanıyor. Yarışmanın en dikkat çekici isimlerinden Emel Başkan'ın da hayatı merak ediliyor. Moda Doya Moda yarışmasını izleyen kişiler, Emel Başkan'ın yaşını, kilosunu, nereli olduğunu, boyunu ve soyadını araştırmayı sürdürüyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan'la ilgili detaylara, haberimizden ulaşabilirsiniz.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan iki üniversite mezunu... Daha önce Akdeniz ve Eskişehir üniversitelerinde eğitim alan Emel Başkan, kamu yönetimi ve turizm otelcilik eğitimlerini tamamladı. Yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olan Emel Başkan, yarışmayı şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KAÇ YAŞINDA

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan 1990 yılında doğdu ve 30 yaşındadır. Emel Başkan'ın yaşı, programda bir dönem en çok konuşulan konulardan biri haline gelmişti.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN NERELİ - MEMLEKETİ

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan Konya'da doğdu ancak aslen Konyalı olup olmadığı konusunda net bir bilgi mevcut değil.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN EŞİ KİM

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan'ın evli olduğu biliniyor ancak eşiyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN BOYU

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan 1,77 boyundadır.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİLOSU

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan'ın kilosu da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Emel Başkan'ın 85 kilo olduğu ifade ediliyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN OYNADIĞI DİZİLER

Doya Doya Moda yarışmacılarından Emel Başkan, daha önce Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisinde oynamıştı. Dizinin son bölümü 8 Mayıs Cuma günü yayınlanmıştı.

su baher hangi dizilerde oynadı aslen nereli