TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda programının 7 büyük beden yarışmacısı arasında bulunan Emel Başkan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, boy ve kilosu ile kiminle evli olduğu ve oynadığı diziler merak ediliyor. Doya Doya Moda Emel kaç yaşında, nereli, boyu kaç, kaç kilo? Doya Doya Moda Emel Başkan’ın eşi / kocası kim? Emel Başkan hangi dizide oynadı, Yemin dizisinde rolü neydi? Sorularının yanıtı bulundu. Büyük bedenli 7 kadının yer aldığı yarışma programında her hafta bir yarışmacı elenirken, bir yarışmacı da haftanın galibi olarak altın kolyeye kavuşuyor. Yarışmanın en renkli isimlerinden olan Emel Başkan’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Emel kaç yaşında nereli boyu kaç kimdir, Doya Doya Moda Emel Başkan’ın eşi kocası kim?

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİMDİR?

Doya Doya Moda programı All Star yarışmacısı Emel Başkan 1990 yılında Konya’da dünyaya gözlerini açtı. Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden ve Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Birçok farklı meslek kolunda uzmanlaşan Emel Başkan, doğuştan stil sahibi olduğunu, bu yüzden Doya Doya Moda’da rakiplerine şans tanımadığını dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA EMEL KAÇ YAŞINDA?

1990 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan 30 yaşındadır. Ancak diğer yarışmacılar bu bilgiye itiraz ediyor ve Emel Başkan’ın yaşının doğru olmadığını söylüyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA EMEL NERELİ?

Doya Doya Moda’da yarışan Emel Başkan Konyalıdır. Oyuncu olan Emel Başkan’ın yaşamını İstanbul’da sürdürdüğü biliniyor.

DOYA DOYA MODA EMEL’İN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Emel Başkan’ın boyu 177 cm’dir. 46 beden olan Emel Başkan, annesinin mücevher tasarımcısı, babasının ise film çevirmeni olduğunu söylüyor.

Doya Doya Moda Emel kaç yaşında nereli boyu kaç kimdir, Doya Doya Moda Emel Başkan’ın eşi kocası kim?

DOYA DOYA MODA EMEL KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda’da yarışmaya devam eden Emel Başkan 85 kilodur. Programda sık sık diplomalarından ve sertifikalarından söz eden Emel Başkan, uzlaştırmacı, profesyonel emlakçı, özel silahlı güvenlik diploması ve dikkat eğitim seminerleri sertifikası gibi belgelere sahip olduğunu dile getirmişti.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN’IN EŞİ / KOCASI KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan’ın eşi ve kocası hakkında bilgi bulunmuyor. Evli olan Emel Başkan, özel hayatına dair detay paylaşmıyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN’IN OYNADIĞI DİZİLER

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan’ın oynadığı diziler arasında Yemin dizisi var. Emel Başkan, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve sezon finali yapan dizide rol almıştı.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli