Doya Doya Moda yarışması TV8 ekranlarında devam ederken, yarışmanın en renkli isimlerinden olan Emel Başkan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, kiminle evli olduğu, yaşı ve kilosu araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Emel kimdir? Doya Doya Moda Emel kaç yaşında? Doya Doya Moda Emel nereli? Doya Doya Moda Emel Başkan kaç kilo? Doya Doya Moda Emel Başkan’ın eşi kim? Sorularına yanıt aranıyor. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla gündeme gelen ve çıkışları çok konuşulan Emel Başkan, yarışma macerasına elenmeden devam ediyor. Yarışmanın favori isimlerinden olan Emel Başkan’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan 1990 yılında Konya’da doğdu. Akdeniz Üniversitesi’nde Turizm ve Otelcilik eğitimi gördü. Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Doğuştan stil sahibi olduğunu söyleyen Emel Başkan, Doya Doya Moda programının birincisi olacağını ve rakiplerinin şansının olmadığı söylüyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN NERELİ?

Doya Doya Moda 2020’de yarışı sürdüren Emel Başkan Konyalı. Emel Başkan’ın İstanbul’da yaşadığı biliniyor.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KAÇ YAŞINDA?

Ekranların renkli ve eğlenceli yarışma programı Doya Doya Moda programında yarışan Emel Başkan 30 yaşında. Rakipleri sık sık Emel Başkan’ın yaşının doğru olmadığını iddia ediyorlar. Özellikle Su Baher, Emel Başkan’ın bu konuda yalan söylediğini dile getiriyor.

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Emel Başkan 85 kilo. 177 cm boyunda olan Emel Başkan profesyonel emlakçı, uzlaştırmacı, dikkat eğitim seminerleri ve özel silahlı güvenlik diploması ve sertifikalarına sahip olduğunu söylüyor. Bu sertifikaları geçtiğimiz bölümlerde jüri üyelerine göstermiş ve çok konuşulmuştu.

DOYA DOYA MODA EMEL’İN EŞİ KİM KİMİNLE EVLİ?

Doya Doya Moda’da yarışan Emel Başkan’ın eşi hakkında bilgi yok. 46 beden olan ve Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde rol alan Emel Başkan’ın annesinin mücevher tasarımcısı, babasının ise film çevirmeni olduğu biliniyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl