Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Erhan Saffar’ın doğum tarihi ve hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Erhan Saffar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği ne, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. Programın jüri üyelerinden olan Uğurkan Erez’in defilelerinde yer alan ve giyim markalarında modellik yapan Erhan Saffar, kadın yarışmacılardan Ayşegül Toptaş ile yaşadığı tartışmalarla dikkat çekmişti. Fiziği, duruşu ve ifadeleri ile dikkatleri üzerine çeken Erhan Saffar, hayatı boyunca pek çok zorlukla karşılaştığını ve vücudunun pek çok yerinin kırılmasına rağmen hayatta kalmaya gayret gösterdiğini kaydetmişti. Yarışmaya katıldığı ilk bölümde, bu güne kadar 12 ameliyat geçirdiğini, zor olduğunu ancak pes etmediğini, burcunun balık olduğunu dile getirmişti. Erhan Saffar’ın yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Erhan Saffar kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Erhan Saffar 1991 doğumludur. Uğurkan Erez’in eski mankenlerinden olan yarışmacı 2012 yılında ünlü Fashion Week’te podyuma çıkmıştır. Pırlantacılık sektöründen gelen ve Kapalıçarşı’da çalışan Erhan Saffar, Hindistan’da da modellik yapmıştır. Hindistan’da çalıştığı dönemde hastalık geçiren Saffar, mesleğe bu yüzden ara verme kararı almıştır. Büyük markalarda takım elbise mankenliği yapan yarışmacı, Can Yunus Çetinkaya gibi modacıların defilelerinde yer almıştır. Doya Doya Moda programına katılan Erhan Saffar, programın ikinci sezonunun en dikkat çeken isimleri arasında yer almaktadır.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, kaç kilo, eski kilolu hali nasıl, burcu ne, boyu kaç?

Doya Doya Moda Erhan Saffar

Doya Doya Moda Erhan Saffar nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışan Erhan Saffar İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüdüğü bilinen Erhan Saffar, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Doya Doya Moda Erhan Saffar kaç yaşında?

1991 doğumlu Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Erhan Saffar 30 yaşındadır. Erhan Saffar, kliplerde ve çeşitli yapımlarda oyunculuk da yapmaktadır.

Doya Doya Moda Erhan Saffar

Doya Doya Moda Erhan Saffar boyu kaç?

TV8’de hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda programının erkek yarışmacıları arasında yer alan Erhan Saffar’ın boyu bilinmiyor.

Doya Doya Moda Bahar Candan kim, kilosu kaç, eski hali nasıl, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Erhan Saffar mesleği ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Erhan Saffar’ın mesleği pırlantacılıktır. Erhan Saffar Kapalıçarşı’da pırlanta işi yapıyor.

Doya Doya Moda Erhan Saffar