Doya Doya Moda programı yarışmacısı Erhan Saffar’ın yaşamına dair detayları merak eden yarışma severler, Doya Doya Moda Erhan Saffar kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Ünlü modacıların defilelerinde modellik yapan, ayrıca kliplerde ve çeşitli yapımlarda da oyunculuk yapan Erhan Saffar, yarışmaya katıldığı zaman yaptığı açıklamada, 12 ameliyat geçirdiğini, sürecin kendisi için çok zorlu geçtiğini ancak pes etmediğini dile getirdi. Sadece Türkiye’de değil, Asya ülkelerinde de modellik yaptığı bilinen Erhan Saffar, pırlanta sektöründe de yer almış ve Kapalıçarşı’da çalışmıştır. Uğurkan Erez’in de eski mankenlerinden olan Erhan Saffar, yarışmacı olan Ayşegül Toptaş ile girdiği tartışmalarla dikkat çeken bir isimdir. Programın en iddialı ve dikkat çeken isimlerinden olan Erhan Saffar’ın hayatına dair detaylar ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Erhan Saffar kimdir?

Doya Doya Moda yarışmacısı Erhan Saffar 1991 doğumludur. Fiziği, duruşu ve ifadeleri ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı, hayatı boyunca pek çok zorlukla karşılaşmış, vücudunun pek çok yerinin kırılmasına rağmen hayatta kalmaya gayret göstermiştir. Yarışma jürisi olan Uğurkan Erez’in defilelerinde yer alan, giyim markalarında modellik yapan ve 2012 yılında Fashion Week gibi büyük bir organizasyonda podyuma çıkan Erhan Saffar, pırlanta sektöründen gelmektedir ve Kapalıçarşı’da çalışmalarını sürdürmektedir. Hindistan’da modellik yaptığı sırada hastalık geçiren, bu yüzden modelliğe ara veren Erhan Saffar, 12 tane ameliyat geçirmiştir.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

Doya Doya Moda Erhan Saffar

Doya Doya Moda Erhan Saffar nereli?

Giyim markalarında modellik yapan Doya Doya Moda yarışmacısı Erhan Saffar İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen yarışmacı, yaşamını da İstanbul’da sürdürmektedir.

Doya Doya Moda Erhan Saffar kaç yaşında?

1991 yılında doğan Doya Doya Moda yarışmacısı Erhan Saffar 30 yaşındadır. Büyük markalarda, özellikle takım elbise mankenliği yapan Erhan Saffar balık burcudur.

Doya Doya Moda Erhan Saffar

Doya Doya Moda Erhan Saffar boyu kaç?

Can Yunus Çetinkaya gibi modacıların defilelerinde de modellik yapan Doya Doya Moda yarışmacısı Erhan Saffar’ın boyu ve kilosu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

Doya Doya Moda Erhan Saffar mesleği, ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Erhan Saffar’ın mesleği modelliktir. Erhan Saffar aynı zamanda pırlanta işi yapıyor ve Kapalırçarşı’da çalışıyor.

Doya Doya Moda Erhan Saffar