TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve 7 büyük beden yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda programının ne zaman final yapacağı ve programın sunucularının, jürilerinin kimler olduğu merak ediliyor. Doya Doya Moda finali ne zaman? Doya Doya Moda jüri üyeleri kimdir? Sorularının yanıtı bulundu. Büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programında, büyük bir rekabet örneği sergileyen ve birbirleri hakkında yaptıkları yorumlarla gündeme gelen yarışmacılar, giydikleri kıyafetler kadar kurdukları diyaloglarla da manşet oluyor. Pazartesi ve Cuma günleri arasında yayınlanan ve her hafta bir yarışmacının elendiği programa yeni yarışmacılar da dahil oluyor. Doya Doya Moda programına dair merak edilen final ve jüri detayları haberimizde cevap buluyor.

DOYA DOYA MODA FİNALİ NE ZAMAN OLACAK?

Doya Doya Moda finali 9 Temmuz Cuma günü olacak. TV8’den ve Doya Doya Moda programını hazırlayan prodüksiyon şirketinden finalle ilgili açıklama geldi. Finalin 9 Temmuz'da olacağı biliniyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA JÜRİ ÜYELERİ KİMDİR?

Doya Doya Moda jüri üyeleri Umut Eker, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever isimlerinden oluşuyor. Fotoğrafçı, kuaför, modelist ve şarkıcı olan Kemal Doğulu 1979 Mersin doğumludur. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, ünlülerin sahne kostümlerini hazırlayan isim olarak biliniyor ve 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sunucu, oyuncu, şarkıcı ve yapımcı olan Seray Sever 1973 yılında dünyaya geldi.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl