Doya Doya Moda yarışmacısı Funda Hayırlıoğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve yaşı ile kilosu ve boyu araştırılmaya devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan programın yeni yarışmacılarından olan Funda Hayırlıoğlu’nun yaşamına dair ayrıntıları öğrenmek isteyen izleyiciler, Doya Doya Moda Funda kimdir? Doya Doya Moda Funda nereli? Doya Doya Moda Funda kaç yaşında? Doya Doya Moda Funda kaç kilo? Doya Doya Moda Funda boyu kaç? Sorularının yanıtını arıyor. Yarışmanın renkli isimlerinden olan ve hayvan severliği ile dikkat çeken Funda Hayırlıoğlu’nun yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA FUNDA HAYIRLIOĞLU KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Funda Hayırlıoğlu 1980 yılında dünyaya geldi. Sinema ve televizyon bölümünden mezun olan ve uzun süre editörlük ve komedyenlik yapan Funda Hayırlıoğlu, birçok stand up gösterine çıktı. Hayvanlara tutku ile bağlı olan Funda Hayırlıoğlu tarzına güvendiğini ve rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söylüyor.

Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, Doya Doya Moda Gülşah nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Funda Hayırlıoğlu

DOYA DOYA MODA FUNDA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Funda Hayırlıoğlu anne tarafından Selanikli, baba tarafından ise Trabzonludur. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Funda Hayırlıoğlu korona virüs yasakları sürecinde dışarı çıkardığı felçli köpeği ile çok konuşulmuştu.

DOYA DOYA MODA FUNDA KAÇ YAŞINDA?

1980 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Funda 40 yaşındadır.

Funda Hayırlıoğlu

DOYA DOYA MODA FUNDA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacıları arasında yer alan Funda Hayırlıoğlu 72 kilodur.

DOYA DOYA MODA FUNDA BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Funda Hayırlıoğlu’nun boyu 163 cm’dir.

Funda Hayırlıoğlu