TV8 kanalının sevilen moda yarışma programı Doya Doya Moda hafta içi her gün yayınını sürdürüyor. Doya Doya Moda programının yarışmacılarından Gamze Eroğlu’nun hayatını merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Gamze kaç yaşında? Doya Doya Moda Gamze nereli? Doya Doya Moda Gamze kaç kilo, kime benziyor? Sorularının yanıtını arıyor. Gamze Eroğlu’nun aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu ve kime benzediği soruları cevap buldu. Büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacının kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri giyerek jüri üyelerinin karşısına çıktığı Doya Doya Moda programında, güzelliğin kalıplarla sınırlı kalmadığını gösteren yarışmacılar büyük beğeni topluyor. Program yarışmacılarından olan Gamze Eroğlu’nun yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Gamze kaç yaşında kaç kilo nereli Doya Doya Moda Gamze kime benziyor?

DOYA DOYA MODA GAMZE NERELİ?

Doya Doya Moda programında yarışmaya devam eden Gamze Eroğlu aslen Kayserilidir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Gamze Eroğlu, güzelliğin bir bütün olduğunu söylüyor ve kendi stilini; “şık ve feminen” olarak nitelendiriyor.

DOYA DOYA MODA GAMZE KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Gamze Eroğlu 23 yaşındadır. Diğer yarışmacılarla çok fazla sorun yaşamayan ve sempatik tavırları ile dikkat çeken yarışmacı, Doya Doya Moda yarışmasının şampiyonu olacağını iddia ediyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA GAMZE KAÇ KİLO?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacısı Gamze Eroğlu 85 kilodur. 173 cm boyunda olan Gamze 44 bedendir.

DOYA DOYA MODA GAMZE KİME BENZİYOR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Gamze Eroğlu Yemin dizisinde başrol oynayan ve yeni sezonda başka bir diziye transfer olan Özge Yağız’a benziyor. Farklı yüz yapısı ile dikkat çeken Gamze Eroğlu, yarışmaya katıldığı hafta Emel Başkan’ı hedef alan açıklamalar yapmıştı.

Doya Doya Moda Gamze kaç yaşında kaç kilo nereli Doya Doya Moda Gamze kime benziyor?

özde karacan kilolu hali, boyu kaç