Doya Doya Moda yarışmasının ikinci sezonunda da jüri koltuğunda oturan Gülşah Saraçoğlu’nun yaşamına dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir? Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında? Doya Doya Moda Gülşah kaç kilo? Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu eski kilolu hali nasıl? Sorularının yanıtları aranıyor. Modacı olan ve kariyerine ünlü modacı Dilek Hanif’in asistanı olarak başlayan Gülşah Saraçoğlu, Bülent Ersoy’dan Ajda Pekkan’a, Seda Sayan’dan Demet Akalın’a, Sibel Can’dan Nazan Öncel’e, ünlü sanatçıların sahne kıyafetlerini hazırlayarak adını duyurdu.

Ünlü sanatçıların modacısı olarak ünlenen Gülşah Saraçoğlu’nun Dubai’de mağazası var. İlk moda çalışmalarını Hande Yener için yapan, dünyaca ünlü film yıldızı Nicole Kidman’a da kıyafet diken Gülşah Saraçoğlu, ünlü isimlere hazırladığı tasarımlarla çok konuşulan bir isim oldu. Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Gülşah Saraçoğlu’nun hayatı ve biyografisi ile kim ve nereli olduğu, yaşı, eski kilolu hali ve mevcut kilosu hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, kimdir kaç kilo kilolu hali nasıl?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbullu olan Gülşah Saraçoğlu, lise eğitimi devam ederken moda dersleri de almaya başladı ve Dilek Hanif’in yanında çalıştı. Kısa sürede moda sektörünün dikkat çeken isimlerinden oldu. Birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini dikti ve dikmeye devam ediyor. 2011 yılında Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile birlikte Sen Yeter ki İste adlı bir programa imza attı. 2010 yılında Selçuk Yentur ile evlendi ve 2012 yılında boşandılar. İkili daha sonra yeniden evlendi ve yine boşandı. Daha sonra kısa süre nişanlı kaldılar ancak birliktelik evliliğe dönüşmeden ayrıldılar. İkilinin Aslan adında bir oğulları var.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1982 doğumlu Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu 38 yaşındadır. Aslan burcu olan Gülşah Saraçoğlu evli değildir. Bir dönem işadamı Gökhan Göz ile birliktelik yaşayan Gülşah Saraçoğlu’nun şimdilerde sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu 53 kilodur. Bir dönem 83 kiloya kadar çıkan ve kiloları ile başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu, mide küçültme ameliyatı almış ve 53 kiloya kadar düşmüştü.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, kimdir kaç kilo kilolu hali nasıl?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH ESKİ KİLOLU HALİ NASIL?

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun eski kilolu hali ortaya çıktı. 83 kilo olan Gülşah Saraçoğlu, 3 ayda 22 kilo vererek ve mide küçültme ameliyatı olarak 53 kiloya düştü. Sayısız estetik operasyon geçiren Gülşah Saraçoğlu, kaç kere estetik olduğunu da hatırlamadığını söylüyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, kimdir kaç kilo kilolu hali nasıl?

özde karacan evli mi sevgilisi kim nereli