TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında büyük beden 7 kadın yarışmacı, kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri giyerek yarışmaya devam ediyor. Güzelliğin kalıplarla sınırlı olmadığını gösteren yarışmanın jüri üyelerinden olan Gülşah Saraçoğlu’nun hayatı, evli olup olmadığı, kim ve aslen nereli olduğu ile, boy ve burç bilgisi, eşi ve kilolu hali merak ediliyor. Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun boyu kaç, eşi kim, burcu ne? Doya Doya Moda Gülşah’ın kilolu hali nasıl? Sorularına yanıt aranıyor. Programın jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez ile birlikte oturan Gülşah Saraçoğlu’nun yaşamına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir kaç yaşında boyu kaç evli mi eşi kim burcu ne nereli kilolu hali nasıl?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Doya Doya Moda programı jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında dünyaya geldi. Moda kariyerine Dilek Hanif’in asistanı olarak başladı ve kısa sürede moda sektörünün dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Birçok ünlü isme hazırladığı tasarımlarla çok konuşulan Gülşah Saraçoğlu, ilk moda çalışmalarını Hande Yener için yaptı. Daha sonra Nicole Kidman, Nükhet Duru, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın, Sibel Can ve Nazan Öncel gibi ünlü sanatçıların sahne kıyafetlerini hazırladı.

gülşah saraçoğlu kilolu eski hali

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1982 doğumlu olan Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu 38 yaşında. 2011 yılında Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile birlikte “Sen Yeter ki İste” adlı programı da yapan Gülşah Saraçoğlu’nun Dubai’de mağazası var.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU NERELİ?

İstanbul doğumlu olan Doya Doya Moda jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu İstanbullu. Lise eğitimi görürken moda dersleri de almaya başlayan Gülşah Saraçoğlu, TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

doya doya moda su baher evli mi, dizileri, sevgilisi

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NUN BOYU KAÇ BURCU NE?

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun boyu 163 cm, burcu ise Aslandır. Gülşah Saraçoğlu, 7 büyük beden kadın yarışmacının olduğu yarışma programında jüri üyeliğine devam ediyor.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU EVLİ Mİ EŞİ KİM?

Doya Doya Moda jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu evli değil. Gülşah Saraçoğlu, 2010 yılında evlendiği eşi Selçuk Yentur’dan 2012 yılında boşandı, daha sonra yeniden evlenen çift yine boşanmıştı. Ardından yeniden nişanlandılar ancak bu birliktelik evliliğe dönüşmeden ayrıldılar. Çiftin Aslan adında bir de oğlu var. Gülşah Saraçoğlu daha sonra işadamı Gökhan Göz ile sevgili olmuştu.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir kaç yaşında boyu kaç evli mi eşi kim burcu ne nereli kilolu hali nasıl?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NUN KİLOLU HALİ NASIL?

Doya Doya Moda yarışması jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali son haftaların en çok konuşulan konularından oldu. 2017 yılında mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklayan Gülşah Saraçoğlu 80 kilodan 53 kiloya düştüğünü söylemişti.

  özde karacan kilolu hali, boyu kaç