TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Doya Doya Moda'nın yeni bölümü bugün ekranlara gelecek. Yarışmanın jüri üyelerinden biri olan Gülşah Saraçoğlu'nun da hayatıyla ilgili yapılan araştırmalar sürüyor. Doya Doya Moda izleyicileri, Gülşah Saraçoğlu'nun evli olup olmadığını, aslen nereli olduğunu, boyunu ve burcu ile eşini merak ediyor. Bununla ilgili araştırmalarını sürdüren kullanıcılar, sorularına yanıt arıyor. Doya Doya Moda yarışmasından Gülşah Saraçoğlu'yla ilgili tüm detaylar, haberimizde...

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Doya Doya Moda jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu, moda ile ilgilenmeye Dilek Hanif'in yanında çalışarak başladı. Birçok ünlü isme tasarım hazırladığı ve ünlüler arasında en bilindik isimlerden biri olduğu ifade edilen Gülşah Saraçoğlu'nun hizmet verdiği isimler arasında Hande Yener, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Demet Akalın'ın yanı sıra Nicola Kidman'ın da olduğu kaydediliyor.

gülşah saraçoğlu sevgilisi kim, boyu kaç

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU YAŞI KAÇ

Doya Doya Moda jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında doğdu ve 38 yaşına girdi.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU NERELİ

Doya Doya Moda jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu İstanbul'da doğdu ancak ailesinin aslen nereli olduğu konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu evli mi eşi kimdir boyu kaç yaşı burcu ne aslen nereli?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU BOYU KAÇ

Doya Doya Moda jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu'nun boyu 1,63'tür.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU BURCU NE

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu'nun doğum tarihi tam olarak bilinmiyor ancak aslan burcu olduğu ifade ediliyor.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU EVLİ Mİ EŞİ KİM?

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise evli olup olmadığı... Gülşah Saraçoğlu, daha önce Selçuk Yentur ile iki kez evlendi ancak boşandı. Saraçoğlu'nun bir dönem Gökhan Göz ile birlikte olduğu da söylenmişti.

doya doya moda su baher eski hali fotoğrafları