TV8’in büyük beden moda yarışması olan Doya Doya Moda hafta içi her gün yayınlanmaya ve ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Doya Doya Moda’da yarışan Hanzade Nuh’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, kilosu, yaşı ve boy bilgisi ile birlikte özel yaşamı merak ediliyor. Doya Doya Moda Hanzade kaç yaşında, boyu kaç? Doya Doya Moda Hanzade kimdir, nereli? Doya Doya Moda Hanzade kaç kilo? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’den oluşan Doya Doya Moda jürisinin yer aldığı ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yarıştığı Doya Doya Moda programında her hafta bir isim yarışmadan eleniyor, bir isim ise altın kolyenin sahibi oluyor. Diğer yarışmacılarla sık sık uğraşan ve polemiğe giren Hanzade Nuh’un yaşamına dair notlar ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA HANZADE NUH KİMDİR?

Diğer yarışmacılarla tartışmayı seven Doya Doya Moda yarışmacısı Hanzade Nuh 1988 doğumludur. Asıl mesleği aşçılık olan Hanzade Nuh, yarışmaya tarzına çok güvendiği için katılmaya karar verdiğini, aynı zamanda enerjisine de çok güvendiğini ve yarışmadan şampiyon çıkacağını söylüyor. Kolyeyi çoğu kez sınırda kaybeden ve kolye almayı da başaran Hanzade Nuh, kolyeyi kaybettiğinde ağladığı görüntülerle çok konuşulmuştu.

Hanzade Nuh

DOYA DOYA MODA HANZADE NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Hanzade aslen Adanalıdır. Yarışmaya İstanbul’dan katıldığı bilinen Hanzade Nuh, yaşamını da İstanbul’da sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA HANZADE KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Hanzade 32 yaşındadır. Yarışmaya Adana’nın sıcağını getirdiğini söyleyen Hanzade Nuh, yarışmanın favorileri olan Emel Başkan, Su Baher ve Sündüz Durmaz’la sık sık polemiğe giriyor ve gündem olacak tartışmalar yaşıyor.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, kaç kilo, hangi dizide oynadı?

Hanzade Nuh

DOYA DOYA MODA HANZADE KAÇ KİLO?

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışan Hanzade 78 kilodur. Kaç beden olduğu bilinmiyen Hanzade Nuh, sempatik tavırları ve dikkat çeken açıklamaları ile de gündeme gelmeyi sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA HANZADE’NİN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Hanzade’nin boyu 163 cm’dir. 7 kadın yarışmacı arasında birinci olmak ve kolye almak için yarışmaya devam eden Hanzade Nuh, jüri üyelerinin de sık sık övgülerini almasıyla öne çıkıyor.

Doya Doya Moda Betül’ün çocuğu neden ölmüş, Betül Böçkün’ün sevgilisi Murat kim?

Hanzade Nuh