Doya Doya Moda yarışma programı tüm heyecanı ile devam ediyor. İkinci sezonu ekranlara gelen yarışma programının yine birbirinden renkli yarışmacıları var. Bu isimlerden olan İmani Dolar’ın hayatı, nereli olduğu, memleketi, kilosu, yaşı ve boyu araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda İmani Dolar kim, aslen nereli? Doya Doya Moda İmani kaç kilo? Doya Doya Moda İmani kaç yaşında, boyu kaç? Sorularının yanıtı bulundu. TV8’in sevilen yarışma programında her sezon 7 kadın yarışmacı yer alıyor ve büyük beden kadın yarışmacılar her hafta altın kolyenin sahibi olmak için kombinleri ile jüri üyelerinin karşısına çıkıyor. Moda dünyasının önde gelen isimlerinin jüri olduğu yarışma programı televizyonun en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. İkinci sezonun iddialı isimlerinden İmani Börteçine Dolar ise hem arkadaşları ile tartışmaları hem de jüri üyeleri ile yaptığı diyaloglarla dikkat çekiyor. İmani Dolar’ın hayatına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ DOLAR KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar 1997 doğumludur. Bursa’da doğan ve İstanbul’da büyüyen İmani Börteçine Dolar’ın İstanbul’da yaşamını sürdürdüğü biliniyor. 5 yıldır estetisyenlik yapan İmani Dolar, Doya Doya Moda yarışmasında çok iddialı olduğunu, rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söylüyor. Tarzına, duruşuna ve karakterine çok güvendiğini söyleyen İmani, diğer yarışmacıların kendisinde olan bu özellikleri kısa sürede anlayacaklarını ifade ediyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ DOLAR ASLEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar aslen Mersinlidir. Bursa’da doğan, İstanbul’da büyüyen ve yaşamını İstanbul’da sürdüren İmani Dolar’ın, 3 yaşındayken ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındığı ve 20 yıldır İstanbul’da yaşadığı biliniyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar 23 yaşındadır. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmaya birinci olmak için geldiğini söyleyen İmani Dolar, farklı stili ile adından sıkça söz ettirecek bir potansiyele sahip olduğunu her bölümde ortaya koyuyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar 81 kilodur. 42 beden olan İmani Dolar, diğer yarışmacılar hakkındaki açıklamaları ile son haftaların en popüler isimleri arasında yer alıyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda programında yarışan İmani Dolar’ın boyu 174 cm’dir. Yarışmanın iddialı şampiyonluk adaylarından olan İmani Dolar, izleyicilerin de en çok merak ettiği isimler arasında bulunuyor.