TV8 ekranlarında yayınlanana ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı stil yarışması Doya Doya Moda’da ikinci sezon heyecanı devam ediyor. İkinci sezonun iddialı isimlerinden İmani Börteçine Dolar’ın hayatı, kim ve nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu ve boyu ile evli olup olmadığı araştırılıyor. Sevilen yarışma programını yakından takip eden izleyiciler, İmani Dolar’la ilgili ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor. Doya Doya Moda İmani Dolar kimdir? Doya Doya Moda İmani aslen nereli? Doya Doya Moda İmani kaç yaşında? Doya Doya Moda İmani kaç kilo, boyu kaç, evli mi? Sorularının yanıtı bulundu. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in oturduğu program hafta içi her gün TV8’de yayınlanıyor. Büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacı altın kolyenin sahibi olmak ve elenmemek için her hafta kıyasıya bir mücadeleye girişiyor. Kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri seçen yarışmacılar jürinin önüne çıkıyor ve en düşük puanı alan yarışmacı programdan eleniyor. Moda ile ilgili önemli detayların da verildiği yarışmanın ikinci sezon yarışmacısı olan İmani Börteçine Dolar’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ DOLAR KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Börteçine Dolar 1997 yılında Bursa’da dünyaya geldi. 3 yaşında ailesi ile İstanbul’a taşınan İmani, 20 yıldır İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Son 5 yıldır estetisyenlik yapan İmani Dolar, yarışmanın iddialı isimleri arasında bulunuyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ ASLEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar aslen Mersinlidir. Bursa’da doğan ve İstanbul’da büyüyen İmani Börteçine Dolar, rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini dile getiriyor. Tarzına, duruşuna ve karakterine çok fazla güvendiğini kaydeden İmani Dolar, rakiplerinin onun bu özelliklerini kısa süre içinde anlayacağını dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı İmani 23 yaşındadır. Programa birinci olmak için katıldığını söyleyen İmani Dolar, farklı stili ile adından sıkça söz ettiren bir isim oldu.

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ KİLO?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacısı İmani 81 kilodur. İmani Dolar’ın bedeni ise 42’dir.

DOYA DOYA MODA İMANİ BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar’ın boyu 174 cm’dir.

DOYA DOYA MODA İMANİ EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Börteçine Dolar evli değil. İmani Dolar’ın erkek arkadaşının olup olmadığı bilinmiyor.