Doya Doya Moda İmani kimdir? Doya Doya Moda İmani nereli? Doya Doya Moda İmani kaç yaşında? Doya Doya Moda İmani kaç kilo? Doya Doya Moda İmani boyu kaç? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. TV8 ekranlarında Pazartesi ve Cuma günlerinde arasında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen stil ve moda yarışması olan Doya Doya Moda programının ikinci sezonu kaldığı yerden devam ediyor. Programın en dikkat çeken ve konuşulan isimlerinden olan İmani Börteçine Dolar’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, kilosu, boyu ve yaşı hakkındaki ayrıntılar belli oldu. Yarışmaya katıldığı ilk günlerde rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini dile getiren İmani Dolar, hem tarzına, hem duruşuna, hem de karakterine çok fazla güvendiğini söylemişti. Rakiplerinin onun bu özelliklerini kısa sürede anlayacaklarını düşündüğünü kaydeden İmani Dolar, Doya Doya Moda’nın ikinci sezonundan şampiyon olarak ayrıcalığını ifade etmişti. Farklı sitili ile adından sıkça söz ettiren İmani Dolar’ın yaşamına dair merak edilenler ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA İMANİ KİMDİR?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı İmani Dolar 1997 Bursa doğumludur. 3 yaşındayken ailesi ile birlikte Bursa’dan İstanbul’da taşınan İmani Börteçine Dolar, 20 yıldır yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasında bulunan İmani Dolar, farklı tarzı ve çıkışları ile dikkat çekiyor.

Doya Doya Moda Nur kimdir, kaç kilo, boyu kaç, evli mi, Nur İşlek nereli, kaç yaşında?

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ NERELİ?

Doya Doya Moda İmani aslen Mersinlidir. Bursa’da doğan, İstanbul’da büyüyen İmani Dolar’ın aslen Mersinli olduğu biliniyor. 5 yıldır estetisyenlik yapan İmani Dolar, programın en merak edilen isimlerinin başında geliyor.

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ YAŞINDA?

1997 doğumlu Doya Doya Moda programı yarışmacısı İmani 23 yaşındadır.

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani 81 kilodur. İmani 42 beden.

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar’ın boyu 174 cm’dir.

Doya Doya Moda Rümeysa kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, evli mi?

İmani Dolar