7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında ikinci sezon başladı. Birbirinden renkli yarışmacılar her hafta altın kolyenin sahibi olmak, elenmemek ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için kıyasıya mücadele ediyor. Doya Doya Moda yarışmasında yer alan isimler arasında öne çıkan İmani Börteçine Dolar’ın hayatı, kim, aslen nereli ve kaç yaşında olduğu ile kaç kilo olduğu ve evli mi bekar mı olduğu da araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda İmani kimdir, nereli? Doya Doya Moda İmani yaşı kaç? Doya Doya Moda İmani Börteçine Dolar kilosu kaç, evli mi? Sorularının cevabı ortaya çıktı. Büyük heyecanla izlenen yarışmanın renkli karakterlerinden olan İmani Dolar’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA İMANI KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Börteçine Dolar, TV8 ekranlarında yayınını sürdüren büyük beden moda yarışmasının en renkli isimlerindendir. 1997 yılında Bursa’da dünyaya gözlerini açan İmani Dolar, 3 yaşındayken ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı ve 20 yıldır yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. 5 yıldır estetisyenlik yapan İmani Dolar, Doya Doya Moda yarışmasının ikinci sezonuna iddialı bir giriş yaptı.

DOYA DOYA MODA İMANİ NERELİ?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda programında yer alan İmani Dolar aslen Mersinlidir. Bursa’da doğan ve İstanbul’da büyüyen İmani Dolar halen İstanbul’da yaşıyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ YAŞI KAÇ?

1993 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Dolar’ın yaşı 23’tür. Yarışmada yer alan diğer rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söyleyen İmani, hem tarzına, hem duruşuna, hem de karakterine çok fazla güvendiğini sık sık dillendiriyor. İmani Dolar, rakiplerinin onun bu özelliklerini kısa sürede anlayacaklarını kaydediyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ BÖRTEÇİNE DOLAR KİLOSU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Börteçine Dolar’ın kilosu 81’dir. 174 cm boyunda ve 42 beden olan İmani Dolar, Doya Doya Moda yarışmasına birinci olmak için katıldığını ve şampiyon olacağını söylüyor.

DOYA DOYA MODA İMANİ BÖRTEÇİNE DOLAR EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Börteçine Dolar evli değil. Daha önce evlenip boşandığına dair de bir bilgi bulunmayan İmani Börteçine Dolar, farklı stili ile adından sıkça söz ettirecek bir yarışmacı profili çiziyor.