Doya Doya Moda İmani nereli? Doya Doya Moda İmani kimdir? Doya Doya Moda İmani kaç yaşında? Doya Doya Moda İmani kaç kilo ve boyu kaç? Sorularının cevabını arayan izleyiciler, yarışmanın ikinci sezon isimlerinden olan İmani Börteçine Dolar’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, boyu ve kilosu hakkındaki detayları öğrenmeye çalışıyor. Televizyon ekranlarının en çok izlenen moda ve stil yarışması olan Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasında yer alan İmani Dolar, diyalogları, kıyafetleri ve jüri üyeleri ile girdiği diyaloglarla gündemde kalmayı sürdürüyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı yapımda altın kolye ve şampiyonluk için kıyasıya mücadele ve rekabet içinde olan adaylar, kendilerine en uygun kıyafeti seçmek için zamanla yarışıyor. Her hafta bir ismin yarışmaya veda ettiği programda 4 jüri üyesi bulunuyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan İmani Dolar’ın yaşamına dair detaylar ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA İMANİ KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani Börteçine Dolar 1997 yılında Bursa’da dünyaya gözlerini açtı. 3 yaşında ailesi ile İstanbul’a taşınan İmani Dolar, 20 yıldır İstanbul’da yaşamını sürdürmeye devam ediyor. 5 yıldır estetisyenlik yaptığını dile getiren İmani Dolar, farklı stili ile adından sıkça söz ettirmek için yarışmaya katıldığını kaydediyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir, nereli, kaç yaşında, Birben Coşkun kaç kilo, boyu kaç?

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ NERELİ?

Doya Doya Moda İmani Mersinlidir. Bursa’da doğan ve İstanbul’da büyüyen İmani’nin aslen Mersinli olduğu biliniyor. İmani yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda İmani 23 yaşındadır. 1997 doğumlu olan İmani, Doya Doya Moda programında yer alan diğer yarışmacıların kendisinden korkması gerektiğini söylüyor. Hem tarzına, hem duruşuna, hem de karakterine çok fazla güvendiğini söyleyen İmani Dolar, rakiplerinin onun bu özelliklerini az zamanda anlayacağını iddia ediyor.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında? Sabiha kaç kilo, boyu kaç, evli mi?

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı İmani 81 kilodur. 42 beden olan İmani Dolar, yarışmaya birinci olmak için katıldığının altını çiziyor.

İmani Dolar

DOYA DOYA MODA İMANİ BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda programında yer alan İmani Dolar’ın boyu 174 cm’dir. Programın en çok konuşulan ve aratılan isimlerinden olan İmani’nin Doya Doya Moda macerası devam ediyor.

İmani Dolar