Doya Doya Moda All Star programının jüri üyesi olan Umut Eker’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda jürisi Umut Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim, boyu kaç, evli mi? Sorularının yanıtları araştırılıyor. 7 büyük bedene sahip kadın yarışmacının yer aldığı ve 4 jüri üyesinin değerlendirme yaparak puan verdiği program tüm heyecanı ile sürüyor. Programın yeni isimlerinden olan Umut Eker, son günlerin en çok konuşulan jüri üyelerinden biri oldu.

R harfini söyleyemeyen ve bu konuda diğer jüri üyelerinin şakaları ile karşılaşan Umut Eker’in vücudunda birçok dövme bulunuyor. Dövmelerinin anlamlarını tek tek açıklayan Umut Eker, vücudunda 13 yerde kelebek dövmesi olduğunu, bunun her gece ölüp, her sabah yeniden doğduğunu simgelediğini kaydediyor. Sol göğsünde Fight Clup filminin simgesi olan sabun dövmesi olduğunu, bu dövme ile sisteme karşı geldiğini kaydeden Umut Eker, sol kolunda ise komple gökkuşağı ve çiçekler olduğunu, bu dövmelerin de kişiliğinin renklerini yansıttığını dile getiriyor.

Doya Doya Moda All Star yeni jürisi Umut Eker’in vücudunun farklı yerlerinde ayrıca kadın, İstanbul, Beyoğlu pulu, bebek, mekanik robot kadın ve tabanca dövmeleri de var. Umut Eker’in hayatına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda jürisi Umut Eker kimdir sevgilisi kim nereli boyu kaç evli mi kaç yaşında?

Doya Doya Moda jürisi Umut Eker kimdir?

Doya Doya Moda All Star jüri üyesi Umut Eker 1983 İstanbul Bakırköy doğumludur. Tasarımcı, stil danışmanı ve model olan Eker, Bu Tarz Benim adlı yarışmasında jüri koltuğunda oturarak adını duyurmuştu. Babası finans uzmanı olan ve onun isteği ile bankacılık ve sigortacılık eğitimleri alan Eker, üniversite yıllarında bir bankada çalıştı ancak bankacı olmak istemediği için bu yönde kariyerini geliştirmedi. Diesel giyim firmasında çalışmaya başlayan, satış temsilciliğinin ardından mağaza müdürlüğü yapan Eker, Didem Soydan ile tanıştı ve onun teklifi ile modellik kariyerine başladı.

2002 yılında Diesel firmasından ayrıldı ve birkaç arkadaşı ile birlikte “Street Fashion” adlı markayı kurdu. Bu markayı kısa sürede büyüttüler ve yurt dışında birçok ülkeye ihracat yaptılar. Umut Eker, 2012 yılında hisselerini devretti ve ortaklığı sonlandırdı. Moda sektöründeki kariyerini geliştiren Umut Eker, Merter’de bulunan bazı tekstil firmalarına modeller tasarlamaya başladı. Diğer taraftan ise dergi çekimlerinde erkek modeller için stil danışmanlığı yaptı.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

Doya Doya Moda Umut Eker nereli?

Doya Doya Moda All Star jürisi Umut Eker İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Umut Eker, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Doya Doya Moda Umut Eker kaç yaşında?

1983 doğumlu olan Doya Doya Moda jüri üyesi Umut Eker 38 yaşındadır. Umut Eker, 2015 yılında yayınlanan Bu Tarz Benim adlı yarışmada jüri koltuğunda oturmuş ve geniş kitleler tarafından tanınmaya başlamıştı.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

Doya Doya Moda Umut Eker boyu kaç?

Doya Doya Moda jürisi Umut Eker’in boyu 1.80 cm’dir. 79 kilo olduğu bilinen Umut Eker’in burcu ise Boğadır.

Doya Doya Moda jürisi Umut Eker kimdir sevgilisi kim nereli boyu kaç evli mi kaç yaşında?

Doya Doya Moda Umut Eker evli mi?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda All Star yarışmasında jüri koltuğunda oturan Umut Eker evli değildir. Umut Eker’in daha önce evlenmediği biliniyor.

Doya Doya Moda Umut Eker sevgilisi kim?

Doya Doya Moda jürisi Umut Eker’in bilinen son sevgilisi Selin Türkmen’dir. 2009-2012 yılları arasında modacı Simay Bülbül ile birlikte olan, 2012’de Naz Elmas ve 2013 yılında Gonca Vuslateri ile arkadaşlık yapan Umut Eker, Tarkan, Ziynet Sali, Beyaz, Emre Altuğ ve Bengü gibi ünlülerin stil danışmanlığını da yapmıştır.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim