TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının jüri üyelerinden olan Kemal Doğulu’nun programdan ayrılacağını söylemesi günün en çok konuşulan olaylarından oldu. Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden ayrıldı? Kemal Doğulu yerine kim gelecek? Kemal Doğulu kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtları araştırılıyor. Acun Ilıcalı’nın büyük paralar dökerek kurduğu Exxen adlı platformda yeni bir programa imza atacağı konuşulan Kemal Doğulu, Doya Doya Moda programından ayrılırken gözyaşlarına hakim olamadı. Diğer jüri üyeleri ile vedalaşan ve ağlayan Kemal Doğulu’nun yeni projesi, programa neden veda ettiği ve hayatı hakkında merak edilen soruların yanıtları ortaya çıktı.

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Fotoğrafçı, kuaför, şarkıcı ve modacı olan Kemal Doğulu 14 Ekim 1979 Mersin doğumludur. 2004 yılından günümüze TV izleyicilerinin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Kemal Doğulu ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun abisidir. Uzun süre sanatçıların imaj danışmanlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yapan Kemal Doğulu, 2006 yılında Hande Yener ile tanıştı ve sanatçının fotoğrafçılığın ve sanat yönetmenliğini yapmasının yanında, Hande Yener’in kliplerini de yönetti. Hande Yener’in kendi vokalisti programa gelmeyince onun vokalistliğini yaparak müzik kariyerine başlayan Kemal Doğulu, 2008 yılında 1 Yerde adını verdiği ilk singleını çıkardı. Bu şarkı ile Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçıları arasına giren Kemal Doğulu, ikinci klıbini Nedense, Nedense adlı şarkısına çekti. Daha sonra yeni şarkılar hazırlamaya ve klipler çekmeye devam eden Kemal Doğulu, 1 Yerde (2008), Kemal Doğulu 2 (2009), Ters Köşe (2010), 4.Kemal (2011) ve Aşk Kabul Ederse (2012) adlı single ve albümlerini piyasaya çıkardı. Doya Doya Moda programının jürileri arasında yer alan ve aynı zamanda programın sunuculuğunu da üstlenen Kemal Doğulu, programdan ayrılma açıklaması ile yeniden gündeme geldi.

KEMAL DOĞULU KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda programının jüri üyelerinden olan Kemal Doğulu 41 yaşındadır.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, kaç kilo, eski kilolu hali nasıl, burcu ne, boyu kaç?

Kemal Doğulu

DOYA DOYA MODA KEMAL DOĞULU NEDEN AYRILDI?

Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Kemal Doğulu, başka bir projede yer alacağı için programdan ayrıldı. Bu iddianın temelini oluşturan ise Kemal Doğulu’nun sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama oldu. Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen adlı yeni platformda yer alacağı konuşulan Kemal Doğulu, “Hanımlar, hazır mıyız büyük değişimlere. Cevabınız evet ise buyurun” paylaşımını yaptı. Kemal Doğulu ile Büyük Değişim adlı programa imza atacağı konuşulan Kemal Doğulu’nun yeni açıklamaları merakla bekleniyor.

DOYA DOYA MODA KEMAL DOĞULU YERİNE KİM GELECEK?

Doya Doya Moda programından ayrılan Kemal Doğulu’nun yerine kimin geleceği henüz netlik kazanmadı. Kemal Doğulu’nun yerine gelecek ismin önümüzdeki saatlerde açıklanması bekleniyor.