Doya Doya Moda programında yarışan Mehmet Güneş’in yaşamına ve geçmişine dair detayları merak eden yarışma severler, Doya Doya Moda Mehmet Güneş daha önce hangi programdaydı, nerede oynadı, aslen nereli? sorularının yanıtını araştırıyor. 1987 doğumlu olan Mehmet Güneş, modayla yakından ilgileniyor. Urfa’nın geleneksel yemekleri başta olmak üzere mutfağa da sık sık girdiğini söyleyen Mehmet Güneş, turizmcilik sektöründe çalışmaya devam ediyor. Mehmet Güneş, özel yatları olduğunu, bu yatları evlilik teklifleri ve özel günler için kiraladıklarını açıklamıştı. 19 kardeş olduklarını söyleyen Güneş, 10’unun erkek olduğunu, modayı yakından takip ettiği için kardeşleri ve arkadaşlarını da kendisinin giydirdiğini dile getirmişti. Doğru giyinmenin sanat olduğunu kaydeden Mehmet Güneş, o sanatı konuşturmak istediği için yarışmaya katıldığını açıklamıştı. Mehmet Güneş’in hayatına dair merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş daha önce hangi programdaydı?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş daha önce Esra Erol’un sunduğu izdivaç programdaydı. Bir süre sonra programdan ayrılan Mehmet Güneş’in Zuhal Topal’in sunduğu programa geçeceği iddia edilmiş ancak kendisi yaptığı bir açıklama ile bunu yalanlamıştı.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş aslen nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş aslen Şanlıurfalıdır. Yarışmacı, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir ve turizm işiyle uğraşmaktadır.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Doya Doya Moda Mehmet Güneş