Doya Doya Moda ikinci sezon erkek yarışmacıları arasında yer alan Mehmet Güneş’in hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Mehmet Güneş kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? sorularının cevaplarını merak ediyor. Mehmet Güneş daha önce hangi programdaydı sorusunun da yanıtı ortaya çıktı. Evlilik programları ile tanınan Mehmet Güneş, Esra Erol’un sunduğu izdivaç programında yer almıştı. Daha sonra programdan ayrılan Mehmet Güneş’in Zuhal Topal’in sunduğu programa geçeceği iddia edilmiş, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlanan Mehemt Güneş bu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı. Zuhal Topal’in izdivaç programından kendisine teklif geldiğini kaydeden Güneş, Aslı isimli bir bayanın kendisini sürekli aradığını ve kendi programlarına davet ettiğini dile getirmişti. Kendisinin böyle bir karakterde olmadığını söyleyen Güneş, bu teklifi reddettiğini sosyal medya hesabından açıklamıştı. Mehmet Güneş’in yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Mehmet Güneş 1987 Şanlıurfa doğumludur. Evlilik programları ile tanındı. Urfa’nın geleneksel yemekleri başta olmak üzere mutfağa girmeyi çok seviyor. Turizmcilik sektöründe çalışan Mehmet Güneş, özel yatları olduğunu, bu yatları evlilik teklifleri ve özel günler için kiraladıklarını kaydetmişti. 19 kardeş olduklarını söyleyen yarışmacı, modayla ilgili iddialı olduğunu, kardeşlerini ve arkadaşlarını da kendisinin giydirdiğini söylemişti. Kendisi için doğru giyinmenin bir sanat olduğunu söyleyen Güneş, o sanatı konuşturmak için yarışmaya katıldığını sözlerine eklemişti.

Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo, kimdir, boyu kaç, kaç yaşında, babası, annesi kim?

Doya Doya Moda Mehmet Güneş

Doya Doya Moda Mehmet Güneş nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş aslen Şanlıurfalıdır. Mehmet Güneş, yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş kaç yaşında?

1987 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş 34 yaşındadır. Esra Erol’da adlı izdivaç programı ile ilk olarak kameralar karşısına geçen Mehmet Güneş, o dönemde programdan ayrıldıktan sonra birçok iddia ile gündeme gelmişti.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş

Doya Doya Moda Mehmet Güneş boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacılarından olan Mehmet Güneş’in boyu bilinmemektedir.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, boy kilo nedir, kaç yaşında?

Doya Doya Moda Mehmet Güneş mesleği, ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş’in mesleği turizmciliktir. Mehmet Güneş yat kiralama işi yapıyor.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş