Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri haline gelen Doya Doya Moda, bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Bu sezon büyük beden yarışmacıların yarıştığı Doya Doya Moda programında, zaman zaman yarışmacılar arasında gerginlik de yaşanıyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden Mira Muhtarzade'nin de hayatı araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda yarışması izleyenleri, Mira Muhtarzade'nin boyunu, kilosunu, nereli olduğunu, yaşını, evli olup olmadığını merak ediyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Mira Muhtarzade'yle ilgili detaylar, haberimizde...

DOYA DOYA MODA MİRA KİM?

Doya Doya Moda yarışmacılarından Mira İran'da doğdu. Küçük yaşlarda modaya olan yatkınlığını fark eden Mira Muhtarzade, kısa bir süre önce İstanbul'a taşındı. İstanbul'da modellik yapmaya başlayan Mira Muhtarzade, modellik yapıyor.

Emel Başkan'ın gerçek yaşı tartışma konusu oldu!

DOYA DOYA MODA MİRA BOYU

Doya Doya Moda yarışmacılarından Mira'nın boyunun 1,64 olduğu ifade ediliyor.

DOYA DOYA MODA MİRA KİLOSU

Doya Doya Moda yarışmacılarından Mira 42-44 beden, 72 kilodur.

Doya Doya Moda Betül'ün oğlu neden öldü?

DOYA DOYA MODA MİRA NERELİ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Mira İran'da doğdu ancak İran'ın hangi şehrinde doğduğuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

DOYA DOYA MODA MİRA KAÇ YAŞINDA

Doya Doya Moda yarışmacılarından Mira 1997 yılında doğdu ve şu an 23 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA MİRA EVLİ Mİ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Mira'nın evliliğiyle ilgili anlattığı, bir dönem programa damga vurmuştu. Küçük yaşlarda evlendirildiğini ve 3 yıl sonra boşandığını, çocukluğunun elinden aldığını ifade eden Mira'nın şimdi evli olmadığı biliniyor.