TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programında büyük beden 7 kadın yarışıyor. Elemelerin olduğu ve yeni yarışmacıların programa katıldığı Doya Doya Moda’da yarışan isimlerden biri olan Mira Muhtarzade’nin hayatı ve hikayesi merak ediliyor. Mira Muhtarzade’nin kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, boyu ve kilosu ile yaşamına dair diğer detayları araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda Mira kimdir, nereli, kaç yaşında? Doya Doya Moda Mira’nın boyu kaç? Doya Doya Moda Mira Muhtarzade kaç kilo, evli mi? Sorularına yanıt aramaya başladı. 42-44 Beden yarışmacıların yer aldığı Doya Doya Moda programının renkli isimlerinden olan Mira’nın yaşamı ve diğer detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA MİRA KİMDİR?

Doya Doya Moda’da yarışan Mira Muhtarzade 1997 tarihinde İran’da dünyaya gözlerini açtı. Çocukluğundan bu yana modaya yakın bir isim olan Mira, modellik yapıyor ve İstanbul’da yaşıyor. 15 yaşında zorla evlendirilen ve 18 yaşına kadar evli kaldığını ve şiddet gördüğünü söyleyen Mira Muhtarzade, psikolojik tedavi de gördüğünü ve çocukluğunun elinden alındığını söylüyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, Doya Doya Moda Gülşah nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Mira Muhtarzade

DOYA DOYA MODA MİRA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mira aslen İranlı. Hayatına İstanbul’da devam eden Mira Muhtarzade, evli olduğu yıllarda birçok kez boşanmak için dava sürecine gittiğini, 18 yaşında ise artık ailesinin karşısına çıkarak bu evliliğin sonlandırılması gerektiğini söylediğini dile getirmişti.

DOYA DOYA MODA MİRA KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda’da yarışan Mira Muhtarzade 23 yaşında. Dövmesi ile de dikkat çeken Mira’nın dövmesinde “Geçmiş tozdur, üfle gitsin” yazıyor. İstanbul’a 20 yaşında gelen Mira Muhtarzade, annesi için yazdığı mektupla gündem olmuştu.

Doya Doya Moda Emel Başkan kimdir, kaç yaşında? Emel Başkan nereli, eşi kim, boyu kaç, soyadı, oynadığı diziler

Mira Muhtarzade

DOYA DOYA MODA MİRA’NIN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mira’nın boyu 164 cm’dir. Programda izleyicilere duygusal anlar yaşatan Mira Muhtarzade’nin Doya Doya Moda serüveni devam ediyor.

DOYA DOYA MODA MİRA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda’da yarışan Mira 72 kilo. Su Baher gibi İranlı olan Mira, 42-44 beden ve modellik yapıyor.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir? Su Baher'in İran pozları çok konuşulacak!

Mira Muhtarzade