Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Doya Doya Moda yarışmasında heyecan devam ediyor. Reyting sıralamasında üst basamaklarda yer alan Doya Doya Moda yarışması, jürilerin sert çıkışlarına ve yarışmacılar arasındaki gerginliklere de sahne olabiliyor. Doya Doya Moda yarışmasını takip eden izleyiciler, yarışmacıların hayatlarını da araştırmayı sürdürüyor. İzleyicilerin en çok merak ettiği isimlerden olan Neslihan'ın hayatı, yaşı, kilosu, boyu, mesleği ve nereli olduğunu merak eden izleyiciler, Google arama motorunu kullanarak sorularına yanıt arıyor. Doya Doya Moda yarışmacılarından Neslihan'ın kim olduğunu, haberimizden öğrenebilirsiniz.

DOYA DOYA MODA NESLİHAN KİMDİR

Doya Doya Moda yarışmacısı Neslihan, kısa bir süre önce Ahsen'in yerine yarışmaya dahil olmuştu. İstanbul'da yaşayan Neslihan, büyük beden kadınların ne kadar şık olabileceğini kanıtlamak için yarışmaya katıldığını kaydetmişti.

DOYA DOYA MODA NESLİHAN KAÇ YAŞINDA

Doya Doya Moda yarışmacısı Neslihan 1998 yılında doğdu. Doğum tarihi gün ve ay olarak bilinmeyen Neslihan, 22 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA EMEL BAŞKAN'IN ŞOK EDEN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

DOYA DOYA MODA NESLİHAN KİLOSU

Doya Doya Moda yarışmacısı Neslihan'ın kilosunun 70 olduğu kaydediliyor.

DOYA DOYA MODA NESLİHAN BOYU

Doya Doya Moda yarışmacısı Neslihan'ın boyunun 1,60 olduğu ifade ediliyor ancak bu konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU'NUN KİLOLU HALİ VE NASIL KİLO VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

DOYA DOYA MODA NESLİHAN NE İŞ YAPIYOR (MESLEĞİ)

Doya Doya Moda yarışmacısı Neslihan, özel bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyor. Neslihan'ın çalıştığı şirketin İstanbul'da olduğu tahmin ediliyor.

DOYA DOYA MODA NESLİHAN NERELİ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Neslihan'ın Aksaraylı olduğu biliniyor.