Doya Doya Moda yarışmacısı Ayşe Nur İşlek’in yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Ayşe Nur’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, kilosu, boyu ve yaşı ile evli olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir? Doya Doya Moda Nur nereli? Doya Doya Moda Nur kaç yaşında? Doya Doya Moda Nur evli mi? Doya Doya Moda Nur İşlek’in boyu kaç, kaç kilo? Sorularının yanıtı bulundu. Güzelliğin kalıplarla sınırlı kalmadığını göstermeye çalışan yarışma programında büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacı yer alıyor. 4 jüri üyesinin yer aldığı ve yarışmacıların kıyafetlerini değerlendirdiği programda her hafta bir isim yarışmaya veda ederken, bir isim de altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Ayşe Nur İşlek’e dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA NUR İŞLEK KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ayşe Nur İşlek programın ikinci sezon yarışmacıları arasındadır. 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Ayşe Nur İşlek genç bir anne. İstanbul’da doğup büyüyen Ayşe Nur İşlek, Kayseri mutfağı konusunda iddiasını sık sık dile getiriyor. Programın iddialı şampiyonluk adaylarından olan Nur İşlek, farklı stili ile dikkat çekiyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, Doya Doya Moda Gülşah nasıl kilo verdi? İşte cevabı

DOYA DOYA MODA NUR NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Nur İşlek aslen Kayserilidir. İstanbul’da doğan ve büyüyen Nur İşlek, TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmada büyük hedefleri olduğunu söylüyor.

DOYA DOYA MODA NUR KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Nur 22 yaşındadır. Yarışmadaki hedeflerinden birinin sezon sonuna kadar yarışmaya devam etmek isteği olduğunu dile getiren Ayşe Nur İşlek, ikinci hedefinin büyük ödülü kazanmak olduğunu, üçüncü hedefinin kapalı kadınları temsil etmek olduğunu, dördüncüsünün ise şampiyon olarak yarışmadan güler yüzü ile ayrılmak olduğunu ifade ediyor.

DOYA DOYA MODA NUR EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Nur İşlek evlidir. Ev hanımı olan Nur İşlek’in 6 aylık bebeği var.

DOYA DOYA MODA NUR KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Nur 90 kilodur. Nur İşlek 44-46 beden giyiniyor.

DOYA DOYA MODA NUR BOYU KAÇ?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayına devam eden Doya Doya Moda programında yarışmacı olan Nur İşlek’in boyu 170 cm’dir.