Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezonu hız kesmeden sürüyor. Her hafta bir ismin altın kolye kazandığı, bir yarışmacının ise elendiği Doya Doya Moda programında 7 büyük beden kadın yarışmacı mücadele ediyor. Doya Doya Moda’nın ikinci sezon yarışmacılarından olan Özde Karacan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, yaşı, kilosu ve boyu araştırılmaya devam ediyor.

Özde Karacan’a dair detayları öğrenmek isteyen yarışma severler, Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir? Doya Doya Moda Özde kaç yaşında? Doya Doya Moda Özde nereli? Doya Doya Moda Özde kaç kilo? Doya Doya Moda Özde boyu kaç? Sorularının yanıtını arıyor. Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever’in jüri üyesi olduğu ve yarışmacıları değerlendirdiği Doya Doya Moda’nın en çok konuşulan isimlerinden olan Özde Karacan’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Doya Doya Moda Özde kaç yaşında kaç kilo nereli Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir boyu kaç?

DOYA DOYA MODA ÖZDE KARACAN KİMDİR?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Özde Karacan 1992 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Yarışmaya Mersin’den katılan Özde Karacan, takı ve aksesuar işleri ile uğraşıyor. Mersin’de dükkanı bulunan Özde Karacan, Doya Doya Moda’nın ilk sezonunda da kısa süreli yarışmıştı. Doya Doya Moda’nın ikinci sezonuna da dahil olan Özde Karacan, bu kez mutlak şampiyonluk için yarıştığını dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA ÖZDE KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Özde 28 yaşındadır. Giyim tarzı, kombinleri ve seçimleri ile jüri üyelerinin övgülerini alan Özde Karacan, genç kızlara modayı öğreteceğini iddia ediyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA ÖZDE NERELİ?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Özde Karacan Mersinlidir. Mersin’de doğup büyüyen Özde Karacan, aynı şehirde yaşıyor ve çalışıyor.

Doya Doya Moda Özde kaç yaşında kaç kilo nereli Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir boyu kaç?

DOYA DOYA MODA ÖZDE KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Özde Karacan 82 kilodur.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA ÖZDE BOYU KAÇ?

TV8’de yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışan Özde Karacan’ın boyu 175 cm’dir. 42 beden olan Özde Karacan’ın yarışmadaki iddiası sürüyor.

Doya Doya Moda Özde kaç yaşında kaç kilo nereli Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir boyu kaç?