Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Rabia Ağca, yarışmaya bir süre veda etmişti. Yeniden yarışmaya dönen Rabia Ağca’nın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia Ağca nereli? Doya Doya Moda Rabia Ağca kaç yaşında? Doya Doya Moda Rabia Ağca burcu ne? Doya Doya Moda Rabia Ağca evli mi? Doya Doya Moda Rabia hangi burç? Sorularının cevabını araştırmaya başladı.

Yarışmaya 84. Bölümde ara veren Rabia Ağca hakkında yarışma jürisi Gülşah Saraçoğlu açıklama yapmış ve özel nedenlerden dolayı Rabia’nın yapım şirketinden de izin aldığını, yakında tekrar döneceğini ve yarışmaya devam edeceğini söylemişti. Kemal Doğulu da benzer bir açıklama yapmış ve Rabia Ağca’nın bir müddet sonra ve işlerini hallettiğinde yarışmaya devam edeceğini ifade etmişti. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yarışmaya dönen Rabia Ağca’nın hayatı ve biyografisi, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, yaşı, burcu ve evli olup olmadığı soruları haberimizde yanıt buluyor.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA KİMDİR?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Rabia Ağca 1999 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İddialı bir tarzı olduğunu söyleyen Rabia Ağca, ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağını ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağını iddialı sözlerle dile getirmişti. Öğrenciliğini donduran ve yeniden sınavlara hazırlandığı bilinen Rabia Ağca, ikinci sezona kaldığı yerden devam ediyor.

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA NERELİ?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Rabia Ağca Hataylıdır. Öğrenci olan Rabia Ağca yarışmadan dolayı İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

özde karacan boyu kaç, aslen nereli, kaç kilo

DOYA DOYA MODA RABİA KAÇ YAŞINDA?

1999 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca 21 yaşındadır. 168 cm boyunda ve 75 kilo olan Rabia Ağca 42 bedendir.

DOYA DOYA MODA RABİA BURCU NE? HANGİ BURÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca’nın burcu bilinmiyor. 1999 doğumlu olan Rabia Ağca’nın hangi burç olduğuna dair bir paylaşımı ya da bilgilendirmesi bulunmuyor.

DOYA DOYA MODA RABİA EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacısı Rabia Ağca evli değil. Öğrenci olan Rabia Ağca’nın eğitimine devam edeceği biliniyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl