Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Rabia Ağca’nın hayatı ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, kaç yaşında? Doya Doya Moda Rabia kaç kilo? Soruları ile Rabia Ağca’nın boy kilo bilgileri araştırılıyor. 84. Bölümde yarışmaya bir süre ara veren Rabia Ağca, ailevi bir sorundan dolayı yapım şirketinden özel izin almış ve geçtiğimiz haftalarda yarışmaya yeniden dönmüştü. Yarışma jürilerinden olan Gülşah Saraçoğlu, Rabia’nın özel nedenlerden dolayı izin aldığını, tekrar geleceğini, bir süresi Rabia’sız devam edileceğini dile getirmişti.

Kemal Doğulu da, Rabia Ağca’nın işlerini hallettiği zaman geri döneceğini söylemişti. Yarışmaya iddialı bir dönüş yapan Rabia Ağca, şampiyonluğun favori adayları arasında olduğunu göstermeye başladı. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Bahar Candan’la yıldızı barışmayan ve sık sık sert tartışmalar yaşayan Rabia Ağca’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş, boyu ve kilosu hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı.

Rabia Ağca

RABİA AĞCA KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Rabia Ağca 1999 yılında Hatay’da dünyaya geldi. Hatay’da büyüyen Rabia Ağca iddialı bir tarzı olduğunu kaydediyor. İkinci sezonun en şık giyinen yarışmacısı olacağını ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağını söyleyen Rabia Ağca, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunun altını çiziyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca Hataylıdır. Hatay’da doğup büyüyen Rabia öğrenci yarışmacılar arasındadır. Okulunu donduran Rabia’nın tekrar sınavlara hazırlandığı biliniyor.

Rabia Ağca

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA KAÇ YAŞINDA?

1999 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca 21 yaşındadır.

su baher evli mi, çocuğu var mı, aslen nereli

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Rabia Ağca 75 kilodur. Rabia 42 bedendir.

Rabia Ağca

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışmaya devam eden Rabia Ağca’nın boy 168 cm, kilo ise 75’tir.

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli