Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Beyza Ağca’nın yaşamına dair detayları araştıran yarışma severler, Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia nereli? Doya Doya Moda Rabia kaç yaşında? Doya Doya Moda Rabia boy kilo nedir? Sorularının cevabını arıyor. TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan programda 7 büyük beden kadın yarışmacı yer alıyor. Şampiyon olmak ve büyük ödülün sahibi olmak için rakipleri ile kıyasıya bir mücadeleye girişen yarışmacılar, kendilerine en uygun kıyafeti seçerek jürinin karşısına çıkıyor.

Her hafta bir ismin altın kolye aldığı, bir ismin ise yarışmadan elendiği programda heyecan sürüyor. Programın yarışmacıları arasında bulunan Rabia Beyza Ağca’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, kilosu ve boyu hakkındaki sorular haberimizde yer buluyor.

su baher hangi dizilerde oynadı aslen nereli

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Rabia Beyza Ağca 1999 Hatay doğumludur. Üniversite öğrencisi olan Rabia Ağca, okulunu bir süre önce dondurduğunu, son haftalarda ise sınavlara hazırlandığını dile getiriyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Rabia Ağca, yarışmaya devam ediyor.

DOYA DOYA MODA RABİA ASLEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca aslen Hataylıdır. Hatay’da doğup büyüyen Rabia Ağca ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olmak için programa katıldığını dile getiriyor.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç

DOYA DOYA MODA RABİA KAÇ YAŞINDA?

1999 doğumlu Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Rabia Ağca 21 yaşındadır. Rabia, yarışmadan birinci olarak ayrılacağını ve iddialı bir tarzının olduğunu ifade ediyor.

DOYA DOYA MODA RABİA BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca’nın boy 168 cm, kilosu ise 75’tir. Rabi Beyza Ağca 42 bedendir.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl