Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacılarından olan Rabia Ağca’nın yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir? Doya Doya Moda Rabia boy kilo nedir? Doya Doya Moda Rabia kaç kilo? Doya Doya Moda Rabia kaç yaşında? Doya Doya Moda Rabia nereli? Sorularının cevabı araştırılıyor. Yarışmanın ikinci sezonunda yer alan Rabia Ağca, programa bir süre ara vermiş ve neden ayrıldığına dair açıklama yarışmanın jürisi Gülşah Saraçoğlu’ndan gelmişti.

84. Bölümde yarışmadan ayrılan Rabia Beyza Ağca hakkında açıklama yapan Saraçoğlu, Rabia’nın özel nedenlerden dolayı yapım şirketinden izin aldığını ve bir süre sonra yarışmaya geri döneceğini söylemişti. Kemal Doğulu da konu hakkında yorum yapmış ve Rabia’nın bir müddet sonra döneceğini, işlerini hallettikten sonra Doya Doya Moda’ya devam edeceğini kaydetmişti. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya yeniden dönen Rabia Ağca’nın hayatı, biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, boyu ve kilosu hakkındaki sorular yanıt buldu.

Doya Doya Moda Rabia kaç kilo kaç yaşında nereli, Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir boy kilo nedir

DOYA DOYA MODA RABİA AĞCA KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Rabia Beyza Ağca 1999 yılında Hatay’da dünyaya geldi. Hatay’da büyüyen ve iddialı tarzı ile dikkat çeken Rabia Beyza Ağca, yarışmaya dahil olduğu gün yaptığı açıklamada, ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağını ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağını söylemişti. Öğrenci olan Rabia Ağca, okulunu dondurdu ve yeniden sınavlara hazırlanıyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA RABİA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca Hataylıdır. Hatay’da büyüyen Rabia Ağca yarışmadan dolayı bir süredir İstanbul’da yaşıyor.

DOYA DOYA MODA RABİA KAÇ YAŞINDA?

1999 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Rabia Ağca 21 yaşındadır.

Doya Doya Moda Rabia kaç kilo kaç yaşında nereli, Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir boy kilo nedir

DOYA DOYA MODA RABİA BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Rabia Ağca’nın boy 1.68 cm, kilo ise 75’tir.

DOYA DOYA MODA RABİA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken isimlerinden olan Rabia Beyza Ağca 75 kilodur. Rabia Ağca 42 bedendir.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim