Doya Doya Moda yarışmacılarından olan Rümeysa Buyuran’ın yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda Rümeysa kimdir? Doya Doya Moda Rümeysa nereli? Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kaç yaşında? Doya Doya Moda Rümeysa boy kilo nedir? Sorularının cevabını araştırıyor. Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever’in jüri koltuğunda oturduğu yarışmada büyük bedene sahip 7 kadın yarışmacı mücadele ediyor. Moda alanında kendisini en iyi ifade eden yarışmacı haftanın galibi olarak altın kolyeyi kazanıyor. En düşük puana sahip yarışmacı ile eleniyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Rümeysa Buyuran’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, kilosu ve boyu hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BUYURAN KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Rümeysa Buyuran 1998 yılında dünyaya geldi. TV8 ekranlarında hafta içi yayınlanan yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan ve diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla dikkatleri üzerine çeken Rümeysa Buyuran, bedeni ile de oldukça barışık bir yarışmacıdır. Bulunduğu yerde dikkat çekmeyi seven, kendisine ve tarzına güvenen Rümeysa Buyuran, bulunduğu ortamda herkesin kendisine bakmasından hoşlanıyor. Karadeniz kızı olan Rümeysa Buyuran’ın iddialı ve kendine has bir stili bulunuyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BUYURAN NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Rümeysa Buyuran Rizelidir. Rümeysa Buyuran İstanbul’da yaşıyor.

Su Baher

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BUYURAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran 22 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BOY KİLO NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın boy 168 cm, kilo ise 95’tir. 46 beden olan Rümeysa Buyuran, rakipleri ile girdiği tartışmalarla gündem oluyor.

Özde Karacan