TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı bir stil yarışması olan Doya Doya Moda yarışmasında ikinci sezon heyecanı başladı. İkinci sezon yarışmacılarından olan Rümeysa Buyuran’ın hayatı, kim, nereli ve kaç kilo olduğu, memleketi ve medeni hali araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir, aslen nereli? Doya Doya Moda Rümeysa yaşı ve kilosu kaç, evli mi? Sorularının cevabı aranıyor. İlk sezonu ile ekranlara damga vuran ve birinci sezon şampiyonunun belirlenmesinin ardından ikinci sezonuna da büyük ilgiyle başlanan Doya Doya Moda yarışma programı yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Birbirinden iddialı yarışmacılar giyecekleri kıyafetler ile adlarından söz ettirecek. 4 Kişilik jüri ekibi ise 7 büyük beden yarışmacının stillerini, kıyafetlerini ve uyumlarını değerlendirecek. Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BUYURAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran programın ikincisi sezon yarışmacılarından biridir. 1998 doğumlu olan Rümeysa Buyuran 22 yaşındadır. Bedeni ile barışık bir kadın olan Rümeysa Buyuran dikkat çekmeyi sevdiğini söylüyor. Kendisine ve tarzına çok güvenen Rümeysa, “herkesin bana bakmasını istiyorum” sözleri ile iddiasını ortaya koyuyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA ASLEN NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa aslen Rizeli’dir. Karadeniz kızı olan Rümeysa yarışmanın ikinci sezonunda oldukça iddialı bir duruş sergiliyor ve kendisine has stili ile yarışmadan şampiyon olarak ayrılacağını iddia ediyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİLOSU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın kilosu 95’tir. 168 cm boyunda olan Rümeysa 46 bedendir. Rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini iddia eden Rümeysa, rakiplerinin kendisine bakması durumunda bu korkunun sebebini de anlayacağını ifade ediyor.

Gülşah Saraçoğlu

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa evli değil. Bu konuda bir açıklamada bulunmayan Rümeysa’nın evli olmadığı biliniyor.