TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Doya Doya Moda’da heyecan devam ediyor. Her hafta bir ismin yarışmaya veda ettiği, bir ismin ise altın kolyenin sahibi olduğu yarışma programının iddialı isimlerinden biri olan Rümeysa Buyuran’ın yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Doya Doya Moda Rümeysa kimdir? Doya Doya Moda Rümeysa nereli? Doya Doya Moda Rümeysa kaç yaşında? Doya Doya Moda Rümeysa kaç kilo? Doya Doya Moda Rümeysa soyadı ne? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarda gündemden düşmeyen ve yarışmanın en merak edilen ve en çok araştırılan isimlerinden biri olan Rümeysa Buyuran’ın hayatı ve biyografisi ile kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu, boyu ve soyadı hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran 1998 yılında dünyaya geldi. Bedeni ile oldukça barışık bir isim olan Rümeysa Buyuran, bulunduğu yerde dikkat çekmeyi seven bir isim. Kendisine ve tarzına çok güvenen ve herkesin kendisine bakmasını isteyen Rümeysa Buyuran, Karadeniz kızı olarak da yarışmada oldukça iddialı olduğunu ve kendisine has bir stilinin olduğunu dile getiriyor. Doya Doya Moda’da yarışan Rümeysa Buyuran, yarışmanın favori şampiyon adayları arasında yer alıyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa aslen Rizelidir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Rümeysa, Doya Doya Moda’nın ikinci sezonunda yarışıyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Rümeysa Buyuran 22 yaşındadır.

Su Baher

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programında yarışmaya devam eden Rümeysa Buyuran 95 kilodur. 168 cm boyunda olan Rümeysa 46 bedendir.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA SOYADI NE?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa’nın soyadı Buyuran’dır. Yarışmadaki rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söyleyen Rümeysa, diğer yarışmacıların kendisine baktığında korkmak için birçok sebep göreceğini dile getiriyor.

Özde Karacan