Doya Doya Moda yarışmasında heyecan sürüyor. Yarışmanın en merak edilen isimlerinden ve en çok araştırılan yarışmacılarından olan Rümeysa Buyuran’ın yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Rümeysa kimdir? Doya Doya Moda Rümeysa kaç yaşında? Doya Doya Moda Rümeysa nereli? Doya Doya Moda Rümeysa kaç kilo? Doya Doya Moda Rümeysa kilosu kaç? Doya Doya Moda Rümeysa boyu kaç? Sorularının yanıtları aranıyor. TV8’de hafta içi her gün yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri giyerek yarıştığı program, güzelliğin kalıplarla sınırlı olmadığını gösteriyor. Her hafta en yüksek puan alan kişinin altın kolyenin sahibi olduğu, en düşük puanlı yarışmacının ise yarışmaya veda ettiği Doya Doya Moda programının jüri koltuğunda 4 ünlü isim oturuyor. Moda ile ilgili önemli detayların da verildiği programın yarışmacılarından olan Rümeysa Buyuran’ın hayatı ve biyografi bilgileri ile kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş ve boy bilgisi ile kilosu hakkındaki sorular yanıt buldu.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Rümeysa Buyuran 1998 yılında doğdu. Bedeni ile oldukça barışık bir yarışmacı profili çizen Rümeysa Buyuran, bulunduğu yerde dikkat çekmeyi seven bir isim. Kendisine ve tarzına çok güvendiğini her fırsatta dile getiren Rümeysa Buyuran, herkesin kendisine bakmasını istediğini kaydediyor. Rümeysa Buyuran, Doya Doya Moda’nın en iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor ve kendisine has bir stili var.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran aslen Rizelidir. Rümeysa Buyuran, İstanbul’da ikamet ediyor ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa 22 yaşındadır. 1998 doğumlu olan Rümeysa, rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini, rakiplerinin kendisine baktığında korkmak için bir çok sebep görebileceğini kaydediyor.

Gülşah Saraçoğlu

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ KİLO? KİLOSU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa 95 kilodur. Rümeysa Buyuran 46 bedendir.

Su Baher

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın boyu 168 cm’dir.