TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Rümeysa Buyuran’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, boyu, kilosu ve yaşamına dair merak edilenler araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda Rümeysa kimdir? Doya Doya Moda Rümeysa nereli? Doya Doya Moda Rümeysa kaç yaşında? Doya Doya Moda Rümeysa kaç kilo? Doya Doya Moda Rümeysa boyu kaç? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. TV8 kanalında hafta içi her gün saat 13.00 ile 16.15 arasında yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı moda ve stil programında en iyi ve uyumlu giyinen kadın her hafta altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda programında bir yarışmacı ise Cuma günleri yarışmadan eleniyor. 4 jüri üyesinin değerlendirme yaptığı ve yarışmacılara oy verdiği Doya Doya Moda programının dikkat çeken yarışmacılarından olan Rümeysa Buyuran’ın yaşamına dair notlar haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KİMDİR?

Tv8 kanalında Pazartesi ve Cuma günleri arasında yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacılarından olan Rümeysa Buyuran 1998 yılında dünyaya geldi. Bedeni ile barışık bir isim olan Rümeysa Buyuran, yarışmaya katılırken yaptığı açıklamada, dikkat çekmeyi seven biri olduğunu, bunun sebebinin ise kendisine ve tarzına güvenmekten geçtiğini söylemişti. Rümeysa Buyuran, herkesin ayrıca kendisine bakmasını istediğini de sözlerine eklemişti.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA NERELİ?

Doya Doya Moda programının yarışmacısı Rümeysa Rizelidir. Karadeniz kızı olan Rümeysa Buyuran yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Özde Karacan

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda Rümeysa 22 yaşındadır. 1998 doğumlu olan Rümeysa Buyuran Doya Doya Moda’nın ikinci sezonunda oldukça iddialı olduğunu ve kendisine has stili ile şampiyon olacağını söylüyor.

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda Rümeysa 95 kilodur. 46 beden olan Rümeysa Buyuran, rakiplerinin kendisinden korkması gerektiğini söylüyor. Rümeysa, rakiplerinin kendisine baktığında korkmak için birçok sebep göreceklerini de sözlerine ekliyor.

su baher eski fotoğrafları

DOYA DOYA MODA RÜMEYSA BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Rümeysa Buyuran’ın boyu 168 cm’dir. Stil ve moda programının en çok merak edilen isimlerinden olan Rümeysa Buyuran yarışmaya devam ediyor.

gülşah saraçoğlu fotoğrafları