Televizyon ekranlarının en çok izlenen moda programı olan Doya Doya Moda yarışmasının yayın günleri ve saati ile yayınlandığı kanal merak ediliyor. Doya Doya Moda saat kaçta başlıyor? Doya Doya Moda hangi günler var? Doya Doya Moda yeni bölüm ne zaman? Doya Doya Moda hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı.

7 büyük beden kadın yarışmacının mücadele ettiği yarışmada Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Seray Sever jüri koltuğunda oturuyor. Yarışmacıların her hafta altın kolyenin sahibi olmak için yarıştığı programda bir isim de yarışmaya veda ediyor. Güzelliğin kalıplarla sınırlı olmadığını gösteren yarışma büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Doya Doya Moda yarışmasının merak edilen yayın notlarının yanıtları haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA HANGİ GÜNLER VAR?

Doya Doya Moda programı Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri var. Hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programı hafta sonları ise yayınlanmıyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim

DOYA DOYA MODA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Doya Doya Moda yeni bölüm 25 Kasım 2020 Çarşamba günü yayınlanıyor. İlgiyle izlenen program öğleden sonra başlıyor.

DOYA DOYA MODA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Doya Doya Moda programı hafta içi her gün saat 13.15’de başlıyor.

DOYA DOYA MODA HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Doya Doya Moda yarışması TV8 kanalında yayınlanıyor. TV8’de ayrıca Masterchef Türkiye, Survivor Türkiye, O Ses Türkiye yarışma programları da yer alıyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl