Doya Doya Moda programının ikinci sezonu tüm hızıyla devam ederken, yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Sabiha Küçükislamoğlu’nun yokluğu merak uyandırdı. Yarışmanın bu hafta yayınlanan yeni bölümlerinde Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nu göremeyen izleyiciler, Doya Doya Moda Sabiha elendi mi, neden yok? Doya Doya Moda Sabiha nerede, neden gitti? Sorularının yanıtını aramaya başladı. 1996 doğumlu olan Sabiha Küçükislamoğlu yarışmaya İstanbul’dan katıldı. Aslen Rizeli olan ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Sabiha, çiğ köfte dükkanı işletiyor ve Çınar adındaki oğlunu tek başına büyütüyor. 24 yaşındaki genç yarışmacı daha önce evlenip boşanmış ve bu evlilikten bir çocuğu var. Evliliği bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdiklerini ve boşandıklarını kaydeden Sabiha, tek başına annelik yaptığını ve bunu göstermek için yarışmada yer aldığını dile getirmişti. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve 7 büyük beden kadın yarışmanın yer aldığı yarışmada bu hafta yer almayan Sabiha Küçükislamoğlu’nun nereye gittiği ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA SABİHA ELENDİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu henüz elenmedi. Sabiha Küçükislamoğlu, yapım şirketinden özel izin aldı ve bir süre yarışmaya ara verdi. Sabiha Küçükislamoğlu, daha önce Rabia ve Birben’in kullandığı izin hakkını kullandı. Yarışmanın dış sesi Pazartesi günü bu konu hakkında bir açıklama yaptı ve Sabiha’nın özel nedenlerle bir süre yarışmada yer alamayacağını duyurdu.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında?

DOYA DOYA MODA SABİHA NEDEN YOK?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu, yarışmada ailevi nedenlerden dolayı yok. Özel izin alan ve yarışmaya ara veren Sabiha’nın önümüzdeki haftalarda yarışmaya yeniden dahil olacağı biliniyor.

Sabiha Küçükislamoğlu