Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun biyografisi, hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi ve yaşamına dair ayrıntıları araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda Sabiha kimdir? Doya Doya Moda Sabiha nereli? Doya Doya Moda Sabiha kaç yaşında? Sorularının yanıtını arıyor. TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programda yer alan yarışmacılar kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri giyerek yarışıyor. Güzelliğin kalıplarla sınırlı kalmadığını gösteren yarışmacılar her hafta altın kolyenin sahibi olmak için yarışıyor. Programda her hafta bir isim de yarışmadan eleniyor. Ünlü jüri üyelerinin yer aldığı yarışmanın dikkat çeken isimlerinden olan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun hayatı ve hakkındaki ayrıntılar haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu 1996 doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan ve aslen Rizeli olan Sabiha Küçükislamoğlu İstanbul’da çiğ köfte dükkanı işletiyor. Daha önce evlenip boşanmış olan Sabiha’nın bu evliliğinden bir çocuğu bulunuyor. Eşinden bir süre önce ayrıldığını, bekar bir anne olduğunu kaydeden Sabiha Küçükislamoğlu, eski eşi ile kötü bir ayrılık yaşamadıklarını, sadece anlaşamadıklarını ifade etmişti. Evliliği bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdiklerini söyleyen Sabiha, yarışmaya çocuğu için katıldığını dile getirmişti.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim, burcu ne, nereli, kilolu hali nasıl?

Sabiha Küçükislamoğlu

DOYA DOYA MODA SABİHA NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu Rizelidir. Aslen Rizeli olan Sabiha yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Sabiha Küçükislamoğlu

DOYA DOYA MODA SABİHA KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu 24 yaşındadır. 42-44 beden olan Sabiha yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

Sabiha Küçükislamoğlu