TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda programında mücadele devam ediyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programda yarışan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında? Doya Doya Moda Sabiha evli mi, eşi kim? Sorularının cevapları aranıyor. 7 yarışmacının kendilerine en uygun ve en güzel kıyafetleri giyerek yarıştığı programda her hafta bir isim en yüksek puanı alarak altın kolyenin sahibi oluyor. En düşük puanı alan yarışmacı ise eleniyor. Her hafta yeni bir yarışmacının kadroya dahil olduğu program en çok izlenen moda programları arasında yer alıyor. Hem ekran başındakilerin hem de yarışmacıların moda ilgili önemli detaylara ulaştığı programın jüri koltuğunda 4 isim oturuyor. Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Sabiha Küçükislamoğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaş bilgisi ve hakkındaki diğer soruların yanıtları ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Doya Doya Moda programı ikinci sezon yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu 1996 doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Sabiha çiğ köfte dükkanı işletiyor. Yarışmaya çocuğu için katıldığını söyleyen Sabiha, tek başına annelik yaptığını ve bunu göstermek için yarışmada yer aldığını kaydediyor.

Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, eski kilolu hali nasıl?

Sabiha Küçükislamoğlu

DOYA DOYA MODA SABİHA NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Sabiha Küçükislamoğlu Rizelidir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Sabiha’nın Çınar adında bir oğlu vardır.

DOYA DOYA MODA SABİHA KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha 24 yaşındadır. 42-44 beden olan Sabiha, programın en iddialı yarışmacıları arasındadır.

Sabiha Küçükislamoğlu

DOYA DOYA MODA SABİHA EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı olan Sabiha Küçükislamoğlu evli değildir. Daha önce evlenip boşanan Sabiha, bekar bir anne olduğunu, eşinden kısa süre önce ayrıldığını, kötü bir şekilde ayrılmadıklarını, sadece anlaşamadıkları için bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdiklerini dile getirmişti.