Doya Doya Moda Sabiha kimdir? Doya Doya Moda Sabiha nereli? Doya Doya Moda Sabiha kaç yaşında? Doya Doya Moda Sabiha kaç kilo, boyu kaç, evli mi? Sorularının yanıtı araştırılmaya devam ediyor. Doya Doya Moda yarışma programının ikinci sezon yarışmacıları arasına sonradan katılan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu ve boyu ile evli olup olmadığı merak ediliyor. Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever’in oturduğu ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı program hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Ekran başındakilerin ve yarışmacıların moda ile ilgili önemli detaylar öğrendiği programda 7 yarışmacı kendilerine en uygun ev en güzel kıyafetleri giyerek jürinin karşısına çıkıyor. İkinci sezonun iddialı isimlerinden olan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun yaşamına dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu programın ikinci sezon yarışmacıları arasındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Rümeysa çiğ köfte dükkanı işletiyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA NERELİ?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Sabiha aslen Rizelidir. Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha 24 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA SABİHA KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha’nın kilosu bilinmiyor. Sabiha’nın bedeni ise 42-44’tür.

DOYA DOYA MODA SABİHA BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda programında yarışan Sabiha Küçükislamoğlu’nun boyu bilinmiyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha evlidir. 1 erkek çocuğu olan Sabiha, Karadenizlidir.