Doya Doya Moda yarışmasının en dikkat çeken ismi olan Sepideh Su Baher, yarışmanın favori şampiyonluk adayları arasında yer alıyor. Sık sık aldığı altın kolyelerden söz eden Su Baher’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, boy ve kilosu ile yaşı ve oynadığı dizi merak ediliyor. Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç, kaç kilo? Doya Doya Moda Su Baher hangi dizilerde oynadı? Doya Doya Moda Su Baher kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtı aranıyor. Farklı tarzı, konuşma şekli ve jüri üyeleri ile girdiği diyaloglarla gündemden düşmeyen Su Baher, TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Doya Doya Moda yarışmasının en çok konuşulan isimleri arasında kalmayı başarıyor. Tam adı Sepideh Su Baher olan yarışmacıyla ilgili merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç kaç kilo hangi dizilerde oynadı, Su Baher kimdir nereli kaç yaşında?

DOYA DOYA MODA SU BAHER KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı olan Su Baher 5 Mart 1999 tarihinde İran’da dünyaya geldi. İran’dayken iyi bir hayat sürdüğünü dile getiren Su Baher, 2018 yılında Türkiye’ye taşındığını ve bir süre bir kafede çalıştığını söylüyor. Ardından bir ajansa kaydolduğu bilinen Su Baher, oyunculuk dersleri de aldı ve yardımcı oyuncu olarak setlerde yerini aldı. Oyunculuk tecrübesi gittikçe artan ve dizilerde rol alan Su Baher, daha sonra birçok televizyon programı ile birlikte Doya Doya Moda yarışmasına katıldı.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç

DOYA DOYA MODA SU BAHER NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Su Baher aslen İranlıdır. Yaşamını Türkiye’de sürdüren Su Baher’in İstanbul’da yaşadığı biliniyor. İstanbul’da aynı zamanda öğrencilik hayatının da sürdüğü bilinen Su Baher, Türkiye’nin yeni moda starı olmak için yarışmaya katıldığını dile getiriyor.

Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç kaç kilo hangi dizilerde oynadı, Su Baher kimdir nereli kaç yaşında?

DOYA DOYA MODA SU BAHER KAÇ YAŞINDA?

Tv8’in sevilen moda yarışması Doya Doya Moda programında yarışan Su Baher 21 yaşındadır. Su Baher’in bir süre önce Kuaförüm Sensin adlı yarışma programına da katıldığı biliniyor. Ailesinden uzakta bir yaşam sürdüğünden dolayı sık sık duygusal anlar yaşayan Su Baher modellik yapıyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA SU BAHER BOYU KAÇ?

7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda programında yarışan Su Baher’in boyu 162 cm’dir. Bu konuda kesin bir bilgi olmamakla birlikte Su Baher’in boyunun 160 ile 165 cm arasında olduğu tahmin ediliyor.

Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç kaç kilo hangi dizilerde oynadı, Su Baher kimdir nereli kaç yaşında?

DOYA DOYA MODA SU BAHER KAÇ KİLO?

Her hafta bir ismin altın kolye aldığı ve bir ismin elendiği Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Su Baher 68 kilodur. 42 beden olan Su Baher yarışmanın en iddialı şampiyonluk adayları arasında yer alıyor.

DOYA DOYA MODA SU BAHER HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Doya Doya Moda yarışmacısı Su Baher Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci Kuş ve Afili Aşk dizilerinde oynadı. Sepideh Su Baher’in Doya Doya Moda programındaki macerası devam ediyor.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim