TV8 ekranlarında hafta içi her gün yarışma severlerle buluşan Doya Doya Moda programı All Star heyecanı ile sürüyor. Programın en dikkat çeken isimlerinden olan Su Baher’in yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Su Baher hangi dizilerde oynadı, kaç kilo, Afilli Aşk, boyu kaç, nereli? sorularının cevapları araştırılıyor. İran’da doğup büyüyen, 2018 yılında Türkiye’ye eğitim görmek için gelen ve eğitimi devam ettiği sırada çalışma hayatına da atılan Su Baher, kısa bir süre bir kafede çalıştıktan sonra bir ajansa kaydoldu ve oyunculuk kariyerine ilk adımını attı.

Yardımcı oyuncu olarak setlerde yer bulan Su Baher, oyunculuk alanında tecrübe kazandı ve birçok dizide oynadı. İstanbul’da öğrencilik hayatına devam ettiği bilinen Su Baher, Türkiye’nin yeni moda starının kendisi olacağını iddia etmişti. Doya Doya Moda programının ilk sezonunda da yer alan ve All Star yarışmacıları arasına katılan Su Baher, geçtiğimiz yıllarda bir televizyon kanalında yayınlanan Kuaförüm Sensin adlı yarışma programı ile adını duyurmuştu. Ailesinden uzak olduğu için üzgün olduğunu sık sık dillendiren Su Baher, yaşamını modellik yaparak sürdürüyor. Su Baher’in oynadığı diziler, kilosu, boy bilgisi ve aslen nereli olduğu sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

Doya Doya Moda Su Baher hangi dizilerde oynadı kaç kilo Afilli Aşk boyu kaç nereli?

Doya Doya Moda Su Baher nereli?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda All Star programında yarışan Sepideh Su Baher aslen İranlıdır. 5 Mart 1999 tarihinde İran’da doğan ve büyüyen Su Baher, İran’da iyi bir yaşam sürdüğünü kaydediyor. 2018’de Türkiye’ye taşınan Su Baher, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Su Baher kaç kilo?

Doya Doya Moda All Star yarışma programında mücadele eden Su Baher 68 kilodur. 42 bedene sahip olduğu bilinen Su Baher, önceki sezonda programda yer aldığında, jüri üyelerine ve diğer yarışmacılara İran’ın geleneksel yemeklerini yaparak ikram etmişti.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

Doya Doya Moda Su Baher boyu kaç?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher’in boyu 1.60 cm’dir. Diğer yarışmacılarla sık sık sözlü tartışmaya giren Su Baher, programın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Doya Doya Moda Su Baher hangi dizilerde oynadı kaç kilo Afilli Aşk boyu kaç nereli?

Doya Doya Moda Su Baher hangi dizilerde oynadı?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci Kuş ve Afili Aşk adlı dizilerde oynadı.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç