TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda All Star yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. 4 jüri üyesinin, büyük beden 7 kadın yarışmacıyı değerlendirdiği programın ilgi çeken isimlerinden olan Sepideh Su Baher’in yaşamına dair ayrıntılar merak ediliyor. Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında, boy kilo nedir, kimdir, nereli, Afilli Aşk dizisinde mi oynadı? Soruları yanıt buldu. Programın birinci sezonunda da yarışan ve en çok konuşulan isimlerinden biri olan Su Baher, All Star bölümleri ile yeniden ekranlara döndü.

Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglar ve tespitleri ile dikkat çeken Su Baher’in hayatı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İran’da doğup büyüyen, daha sonra Türkiye’ye taşınan ve kısa süreli işlerin ardından oyunculuk kariyerine adım atan Su Baher, bir süre yardımcı oyuncu olarak setlerde görev aldıktan sonra oyunculuk eğitimleri ile kendisini geliştirdi ve yıllar içinde birçok dizide oynadı. Dizilerin yanı sıra, televizyon ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin adlı yarışma ile tanınan Su Baher, TV8 kanalında yayınlanmaya devam eden All Star yarışmasında birincilik için mücadele ediyor.

Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında boy kilo nedir kimdir nereli afilli aşk

Doya Doya Moda Su Baher kimdir?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher 5 Mart 1999 tarihinde İran’da dünyaya geldi. Tam adı Sepideh Su Baher olan yarışmacı, İran’da iyi bir hayat sürdüğünü dile getiriyor. 2018 yılında Türkiye’ye taşındı ve bir kafede çalışmaya başladı. Daha sonra bir ajansa kaydolarak oyunculuk kariyerine ilk adımını attı. Oyunculuk eğitimleri aldı ve birçok dizide oynadı ve TV programlarında yer aldı.

Doya Doya Moda Su Baher nereli?

Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher İranlıdır. İran’da doğup büyüyen Su Baher, yaşamını Türkiye’de, İstanbul’da sürdürmektedir. Su Baher’in ailesi İran’da yaşıyor. Ailesinden uzak olduğunu söyleyen Su Baher, ailesi gündeme geldiğinde duygusal anlar yaşamayı sürdürüyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında?

1999 doğumlu olan Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher 22 yaşındadır. Su Baher’in gerçek yaşının 22 olmadığı konusunda iddialar var ancak Su, yaşının 22 olduğu konusunda ısrarcı.

Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında boy kilo nedir kimdir nereli afilli aşk

Doya Doya Moda Su Baher boy kilo nedir?

Doya Doya Moda programı All Star yarışmacısı Su Baher’in boy 1.60 cm, kilo ise 68’dir. Su Baher’in 42 beden olduğu biliniyor. İstanbul’da üniversite eğitimine devam eden Su Baher, Türkiye’nin yeni moda starının kendisi olacağını iddia ediyor.

özde karacan kilolu hali, boyu kaç

Doya Doya Moda Su Baher Afilli Aşk hangi dizilerde oynadı?

Modellik yapan Doya Doya Moda All Star yarışmacısı Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci Kuş ve Afili Aşk adlı dizilerde oynamıştır.

Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında boy kilo nedir kimdir nereli afilli aşk

özde karacan kilolu hali, boyu kaç