TV8'in en çok sevilen yarışma programlarından Doya Doya Moda, bugün ekranlarda olacak. Birbirinden şık yarışmacıların en iyi olmak için mücadele ettiği yarışma, zaman zaman gerginliklere de sahne oluyor. Doya Doya Moda yarışmasının izleyicileri, yarışmacıların hayatlarını da araştırmayı sürdürüyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Sündüz'ün yaşı, boyu, kilosu, eşi, kim olduğu ve buna benzer detaylar da merak ediliyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Sündüz'le ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ NERELİ

Doya Doya Moda yarışmacılarından Sündüz Cezayir'de doğdu. Bir süre önce Türkiye'ye yerleşme kararı alan Sündüz, şimdilerde İstanbul'da yaşıyor.

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ KAÇ YAŞINDA

Doya Doya Moda yarışmacılarından Sündüz 1992 yılında dünyaya geldi. 28 yaşında olduğu bilinen Sündüz'ün hangi ay ve gün doğduğuyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Doya Doya Moda Betül'ün oğlu neden öldü?

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ KAÇ KİLO

Doya Doya Moda yarışmacılarından Sündüz'ün kilosu 84'tür.

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ BOYU

Doya Doya Moda yarışmacılarından Sündüz'ün boyu 1,65'tir.

Emel Başkan'ın gerçek yaşı tartışma konusu oldu!

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ EŞİ (KOCASI)

Doya Doya Moda yarışmacılarından Sündüz'ün 2 çocuğu bulunuyor ancak Sündüz'ün eşiyle ilgili internet kaynaklarında herhangi bir bilgi ya da beraber çekildikleri fotoğraf yer almıyor.

DOYA DOYA MODA SÜNDÜZ SOYADI

Doya Doya Moda yarışmacılarından Sündüz'ün soyadı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Sündüz'ün soyadının Durmaz olduğu kaydediliyor.