Doya Doya Moda programı tüm heyecanı ile TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yeni bölümleri ile devam ediyor. Programın yeni yarışmacılarından olan Tuğçe Erdoğan’ın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, mesleği, ne iş yapıyor? sorularının yanıtlarını araştırıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programa 7 erkek yarışmacı da dahil olmuştu. Çift olarak konsept oluşturan ve kombinleri ile jüri üyelerinin karşısına çıkan yarışmacılar, elenmemek ve haftanın birincisi olmak için mücadele ediyor. Son haftalarda yeni gelen tüm yarışmacıların elenmiş ve Tuğçe Erdoğan’ın da katıldığı ilk haftada eleneceği konuşulmuştu. Tuğçe Erdoğan’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği ise Cuma günü yapılacak elemede belli olacak.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Tuğçe Erdoğan 1992 doğumludur. Mersin’de doğup büyüyen yarışmacı, programa İstanbul’dan katılıyor. Kendisine, tarzına ve duruşuna çok güvendiği için yarışmaya katılma kararı aldığını dile getiriyor. Yarışmada çok eğleneceğini düşündüğünü söyleyen Tuğçe Erdoğan’nın ilk haftada elenip elenmeyeceği sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir, evli mi, burcu ne, Birben Coşkun kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Tuğçe Erdoğan aslen Sivaslıdır. Mersin’de doğup büyüyen Tuğçe Erdoğan, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kaç yaşında?

1992 doğumlu olan Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Tuğçe Erdoğan 29,5 yaşındadır.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan evli mi?

Doya Doya Moda programında yarışmaya devam eden Tuğçe Erdoğan evli değildir.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan kaç kilo?

Doya Doya Moda programında yarışan Tuğçe Erdoğan 67 kilodur. Yarışmacı 42 bedendir.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Doya Doya Moda programının yarışmacılarından olan Tuğçe Erdoğan’ın boyu 1.70 cm’dir.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan mesleği, ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Tuğçe Erdoğan’ın mesleği ve ne iş yaptığı konusunda bilgi bulunmamaktadır.

Doya Doya Moda Tuğçe Erdoğan